Stedendriehoek

Rob de Breij benoemd als nieuwe bestuurder van De Passerel

De Passerel kondigt met genoegen de benoeming aan van Rob de Breij (52) als nieuwe bestuurder, met ingang van 1 juni 2024.

De Passerel ondersteunt mensen met een beperking van alle leeftijden, zowel thuis als op school, op het werk en in de wijk. De organisatie heeft een breed zorgaanbod van 40 dagbestedings-, woon- en werklocaties in Apeldoorn, Epe en Voorst en biedt daarnaast ambulante begeleiding. Er werken ongeveer 500 medewerkers die aan meer dan 1000 cliënten zorg bieden.

Rob de Breij is momenteel werkzaam als bestuurder van OlmenEs, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking in Appelscha. Zijn jarenlange ervaring in de gehandicaptenzorg zal zeker goed van pas komen binnen de Passerel.

Rob de Breij kijkt ernaar uit om 1 juni te starten en om kennis te maken met de medewerkers, cliënten, verwanten en ouders van de Passerel.

Interim-bestuurder Heleen Griffioen zal tot 1 juni 2024 aanblijven. Hier zijn we blij mee. Heleen zal zorgen voor een warme overdracht, zodat de continuïteit geborgd is.

Wij kijken uit naar de samenwerking met Rob en wensen hem veel plezier bij de Passerel.