Stedendriehoek

Respondenten gezocht voor Saxion

Wil je meewerken aan een project en ook nog eens kans maken op gratis tickets voor de Julianatoren in Apeldoorn? Doe dan mee als respondent voor een onderzoek van studenten van het Saxion in Deventer.

“Wij zijn vijf toegepaste psychologie studenten van het Saxion in Deventer. Vanuit school hebben wij de opdracht gekregen om een product te ontwikkelen dat een oplossing biedt voor een maatschappelijk probleem. De problemen waar wij ons op gaan richten zijn de mentale gevolgen van het lezen van (een overvloed) aan negatief nieuws. Wij willen met behulp van positieve psychologie de positieve kanten van de wereld belichten, zonder te ontkennen dat er ook veel vervelende dingen gebeuren. Hiermee hopen we de wereld een stukje mooier te maken. We hopen dat je ons hierbij wilt helpen!”

Hoe kun je helpen?
“Voor ons onderzoek willen we zoveel mogelijk informatie verzamelen zodat we zo goed mogelijk in kaart kunnen brengen waar je als lezer behoefte aan hebt. Daarom willen wij graag met je in gesprek gaan. Als je hierin geïnteresseerd bent kun je een mail sturen naar 484297@student.saxion.nl. Via de mail kunnen we een afspraak maken voor een telefoongesprek. We zoeken respondenten woonachtig in Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Help je ons met ons onderzoek, dan maak je kans op gratis tickets voor de Julianatoren in Apeldoorn!”
Beeld: Saxion/Evert van der Worp