Stedendriehoek

Remmers wint de Stedendriehoek Winter Business League

APELDOORN – De Stedendriehoek Winter Business League is het kleine broertje van de Stedendriehoek Businesscompetitie en beide zakelijke golfcompetities worden jaarlijks gespeeld op Golf- en Businessclub De Scherpenbergh. Bij de Winter Business League wordt gedurende het najaar en de winter maandelijks een ronde gespeeld, vaak onder barre weerscondities.

Voorafgaand aan de slotdag op 21 maart waren meerdere bedrijven kansrijk voor de winst van het eindklassement. Omdat koploper Midden Nederland Makelaars, onder leiding van Gerben Hartkamp, was verhinderd, leek de strijd te gaan tussen Consilium, vertegenwoordigd door Wim Lubbers en Hans Bijwaard, en de winnaar van de Stedendriehoek Businesscompetitie 2022: Buro Beeld, met als vaste spelers Jan Doornbos en Jan-Kees Wilbrink.

De winst van de dag en het eindklassement ging onverwacht naar het team van Remmers, specialist in de productie van de bouw-chemische producten, houtverven, houtlakken en industriële lakken, bestaande uit captain Hendrik-Jan Verweij en Enrico Nieuwenhuis. Zij presteerden het om de 9 holes golfronde in 34 slagen bruto – twee onder het baangemiddelde – af te leggen, wat een nettoresultaat van 31 slagen opleverde. Dit was een straatlengte voorspong op de nummers twee Real Concepts met Tom Schreuder en Martijn Bosmann, De Flow met Jolinda Beumer en Peter Blom en Consilium. Een dubbelslag, waarmee de naam van Remmers op de wisseltrofee komt.

Vanaf 18 april start de Stedendriehoek Businesscompetitie met een openingswedstrijd, waarvoor zich ondertussen ruim 70 bedrijven hebben opgegeven. Het belooft een mooi zakelijk golfjaar te worden op Golf- en Businessclub De Scherpenbergh.