Stedendriehoek

Rabobank helpt cliëntennVisio met pinnen

APELDOORN – Dick van Rhee, directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Apeldoorn en omgeving, overhandigde een frame van een geldautomaat aan Ilse Harleman, manager Intensieve Revalidatie van Koninklijke Visio in Apeldoorn. De geldautomaat wordt gebruikt door Visio om haar cliënten te leren pinnen.

“Nu hoeven we niet meer in de regen en kou te oefenen, maar lekker warm binnen”, zegt Guido Kesler opgewekt. Hij revalideerde bij Koninklijke Visio en nam het initiatief om contact op te nemen met de bank met de vraag of deze iets kon betekenen.

Met het coöperatieve thema ‘Samen Bankieren’ biedt de Rabobank onder andere klanten met een fysieke beperking  ondersteuning, zodat de klant zijn of haar bankzaken zo lang mogelijk zelf kan regelen.  De Rabobank helpt daarin graag mee. Met duidelijke informatie, helder advies en handige hulpmiddelen. Zo kunnen bijvoorbeeld blinden en zeer slechtzienden gratis eens in de twee weken een rekeningafschrift in braille ontvangen. Meer informatie op: www.rabobank.nl/samenbankieren