Stedendriehoek

Private shopping maakt winkelen nog persoonlijker

APELDOORN – Winkeleigenaar Thomas Talboom van Capital store in de Hoofdstraat van Apeldoorn biedt tot op heden een andere manier van winkelen aan, namelijk private shopping. Hierdoor kunnen klanten één-op-één winkelen in de kledingzaak en gepaste afstand houden. “Doordat je vooraf via Whatsapp al contact hebt met de klant wordt het winkelen nog persoonlijker”, vertelt Thomas.

Capital store opende in augustus 2015 de deuren. Het assortiment is een combinatie van urban en casual; een urban look waarmee je op de laatste trends vooruit loopt, maar ook een meer casual outfit, clean en passend bij deze tijd. In de eerste weken hebben al diverse mensen gebruik gemaakt van het private shopping-concept, maar er is altijd ruimte voor meer. “Hoe meer mensen er komen, hoe lager de drempel wordt. Private shopping kan op ieder gewenst tijdstip van de dag. Je kunt een afspraak maken door een Whatsapp te sturen (zie onderstaande nummer).”

Capital challenge op Instagram
Thomas en Jordy vinden het belangrijk om in deze periode zichtbaar te blijven. Daarom zijn zij ook actief op social media. Misschien ken je wel de challenge waarbij je wordt uitgedaagd om zonder bijschrift een foto van jezelf te plaatsen als klein kind. Thomas en Jordy hebben hun eigen Capital stay at home challenge bedacht. Wat moet je doen? Maak een filmpje waarop te zien is hoe jij op ludieke wijze je quarantaine-outfit in de wasmand gooit. Post het in je Instagram story, tag Capital store en nomineer je vrienden. De leukste inzending wint een complete zomeroutfit. “We hebben al heel wat creatieve inzendingen gehad en ze komen nog steeds binnen. Het is belangrijk om (via social media, red.) te laten zien dat we er gewoon zijn. Behalve dat men nu kan private shoppen in plaats van binnenlopen, verandert er niet zoveel.”

Het is nog niet bekend wanneer de fysieke winkel weer opengaat. “We bekijken het met de dag en maken er het beste van. Het is afwachten.” Maak een afspraak voor private shopping door een Whatsappbericht te sturen naar 06-21812074. Wie liever thuisblijft kan natuurlijk ook via de webshop bestellen. Voor 16.00 uur besteld is morgen in huis. Kijk ook op www.capitalfashion.nl