Stedendriehoek

Primeur voor polo op Het Loo

APELDOORN – De eerste editie van Royal Polo at the Palace zal plaatsvinden op zaterdag 26 en zondag 27 augustus. Een weekend lang strijden vier professionele poloteams om de Kings Cup. Dit alles op Paleis Het Loo. Royal Polo at the Palace zal een terugkerend event zijn.

Polo is een heel boeiende en snelle sport. Het is ruiger dan rugby en combineert lef met behendigheid en interactie tussen paard en speler. De combinatie van deze prachtige sport met de rijke (paarden)historie op Paleis Het Loo maken het tot een unieke ervaring.

 

Maar Royal Polo at the Palace is er voor iedereen. Tegen een lage toegangsprijs is er al de mogelijkheid om aan het veld te genieten van deze prachtige sport. Uiteraard zijn er op het terrein hapjes en drankjes verkrijgbaar. Ook zijn er VIP-arrangementen in een chique loungetent. 

 

Royal Polo at the Palace is een charity-initiatief van alle Rotaryclubs in Apeldoorn. Hiermee willen zij geld bijeen brengen om de Code Club te starten. Op alle basisscholen in Apeldoorn wil de organisatie kinderen tussen de 8 en 12 jaar leren om software te programmeren. Tijdens het poloweekend zal er daarom een Code Club-demo zijn. Uiteraard wordt tijdens het polo-weekend ook gedacht aan de kinderen die onder andere gratis kunnen pony rijden.

 

Inmiddels hebben al veel bedrijven en instanties zich aangemeld. Het belooft een fantastisch weekend te worden. Kijk ook op www.royal-polo.nl