Stedendriehoek

Prestigieuze onderscheiding voor Autoverhuur Bultman

APELDOORN – Autoverhuur Bultman is dolblij met de prestigieuze Koninklijke Onderscheiding van Hofleverancier, die het familiebedrijf vorige week heeft ontvangen uit handen van burgemeester Ton Heerts van Apeldoorn.

100-jarig bestaan

Deze eervolle erkenning komt ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het bedrijf, dat vorig jaar groots werd gevierd. Directeur en eigenaar Dave Bultman deelt zijn vreugde over deze onderscheiding: “De belangrijkste reden voor het aanvragen van deze onderscheiding is het bieden van een eerbetoon aan mijn vader en oom, Ad en Dik. Zij hebben altijd een grootse bijdrage geleverd aan de groei van het bedrijf.”

Het bedrijf, opgericht in 1923 door Daves grootvader, Jan-Willem Bultman, heeft een rijke traditie van dienstverlening en toewijding aan zijn klanten.

Levering aan Koninklijk Huis

Het verkrijgen van de status van Hofleverancier vereist persoonlijke goedkeuring van de Koning, een erkenning die veelal het historische belang van het bedrijf onderstreept. Hoewel het lidmaatschap van Hofleverancier niet noodzakelijk betekent dat het bedrijf rechtstreeks aan het Koninklijk Huis levert, heeft Autoverhuur Bultman in het verleden meerdere malen de eer gehad om dit te doen.

Nieuwe mijlpaal

Voor Dave vertegenwoordigt deze onderscheiding een nieuwe mijlpaal na het gedenkwaardige jubileumjaar van vorig jaar: “Vorig jaar juni vierden we ons honderdjarig bestaan met een prachtig feest. Het ontvangen van deze onderscheiding vormt een prachtige afsluiting van alle festiviteiten van vorig jaar.”