Stedendriehoek

Pop-up Wintertuin in Voorst helpt bedrijven op een veilige manier samen te komen

BUSSLOO (VOORST) – Het bedrijf Out of the Office, dat zich vorig jaar vestigde op voormalig sportcomplex CUPA in Bussloo, komt met een creatieve oplossing voor bedrijven en teams die rond de feestdagen samen willen komen. Op het terrein komen een schaats- en curlingbaan, een kampvuur, faciliteiten voor een kerstmarkt en verschillende stijlvolle tenten. Zo kunnen bedrijven hun eindejaar activiteiten plannen met inachtneming van de RIVM richtlijnen. Juist nu we veel thuiswerken, Zoomen en Skypen is het een gezellige maar veilige oplossing om rond de feestdagen samen te komen met collega’s.

Voormalig sportcomplex Bussloo wordt rond feestdagen omgetoverd tot 1,8 hectare Wintertuin

December en januari zijn de maanden waarin bedrijven samen met medewerkers terugkijken en zich voorbereiden op het nieuwe jaar. Omdat veel organisaties zelf niet de ruimte hebben, of kunnen creëren, om dit op een veilige manier te doen, ontwikkelde Out of the Office dit tijdelijke concept dat aan de richtlijnen van de RIVM voldoet. Dankzij de grote buiten- en binnenruimte, de flexibele tenten en de uitgebreide keuken kunnen in de Wintertuin groepen van 15 tot 250 personen samenkomen.

Samen positief blijven
Dave Schiphorst, eigenaar van Out of the Office, werd jaren geleden bekend als bedenker en maker van de beste hamburger. Bedrijven begonnen hem destijds te bellen of hij zijn Oerburger niet op hun bedrijfsevent kon komen maken. Vandaag de dag organiseert hij met zijn bedrijf meetings, teamactiviteiten en volwaardige events op zijn eigen locatie, waarbij teamversterking, verbinding en eten centraal staan. ‘Met de tijd meegaan, flexibel zijn en je richten op wat wel kan.  Met de opzet van de Wintertuin willen we bijdragen aan een positieve stemming in het Nederlandse bedrijfsleven.’

Kijk voor meer informatie op https://getooto.nl/wintertuin/