Stedendriehoek

POES MARCO (VER)MIST EK

Sinds vrijdag 7 juni is Cyperse “Poes”, die ook luistert naar haar naam “Marco” niet meer thuis gekomen. Het kleine, aanhankelijke poesje woont in omgeving de Heze. Kenmerkend zijn haar rode neus, witte pootjes en de twee bruine vlekjes naast haar bekje/kin in huis waar ze gezelligheid geniet (zie foto).  Ze is niet gechipt en niet gesteriliseerd.

Het is opeens stil in huis. Twee weken terug werd poes Marco een paar dagen vermist. Het geluk was aan haar zijde – ze werd bij toeval herkend bij een ijssalon aan de overkant van de drukke Europaweg. Een warm welkom volgde. Maar nu is ze weer vermist. De lieve, kleine aan huis gekluisterde ‘Marco Polo’  slaapt overdag prinsheerlijk in haar hondenmand. Harde muziek vindt ze prima, alleen het geluid van de stofzuiger weet haar het huis kortstondig uit te drijven. ’s Avonds krult ze zich tevreden op aan het voeteneind van het opgeschudde dekbed van haar baasjes.
Haar favoriete tv-programma? Dat is voetbal. Gezellig tussen joelende mede-kijkgenoten vindt ze haar weg. Wie-o-wie herkent Poes Marco? Neem dan alstublieft contact op met 06 31239992.
De oranje vlaggetjes hangen al klaar!