Stedendriehoek

Pearle Opticiens Apeldoorn Mercatorplein open

APELDOORN – Op vrijdag 24 maart heeft Pearle Opticiens Mercatorplein feestelijk haar deuren geopend. Het Pearle-team verwelkomt je graag in de nieuwe winkel.

Supertrots

Apeldoorn heeft er vanaf 24 maart een Pearle Opticiens bij. “De winkel is volgens het allernieuwste winkelconcept; wij zijn dan ook supertrots dat we in Apeldoorn deze mooie Pearle-winkel hebben”, vertelt Guido Wagemakers, franchisenemer van deze winkel. “De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid. Ons team verwelkomt je graag in de nieuwe winkel!”

Kom langs of maak een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken. De winkel is gelegen aan het Mercatorplein 26-28 in Apeldoorn en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Over Pearle

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. We starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren onze deskundige opticiens de oogmeting uit (gratis, met een waarde van €30) en tot slot ontvang je een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij jou en jouw lifestyle.

Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs. Meer informatie? Kijk op www.pearle.nl.