Stedendriehoek

Oudejaarsactie bij Paul Roescher

APELDOORN – Paul Roescher houdt van 21 tot 30 december het jaarlijkse oudejaars-Event. De noviteitenbeurs biedt dit jaar veel gemak en comfort voor keuken, bad, vloer en kast. Veel fabrikanten demonstreren hun noviteiten die tegen zeer scherpe introductieprijzen worden aangeboden. De vele koks en demonstrateurs demonstreren niet alleen de kook- en bakapparatuur, er worden ook overheerlijke gerechten bereid. Er is dus genoeg te proeven! Naast de superacties is het nu de kans om de pittige inflatie van 2024 te ontlopen. U profiteert van de laatste 2023-prijzen.

Demo’s & noviteiten

Tijdens de beursdagen wordt alles uit de kast getrokken om de consument een geweldige dag te bezorgen. Er wordt gedemonstreerd met fornuizen, stoomovens, temperatuurgestuurde inductiekookplaten, spraakgestuurde stoomapparatuur, kokend-waterkranen, en zelfs kranen waar op commando cola of thee uit komt! Te veel om op te noemen! Naast de vele interessante productinnovaties die getoond worden is er ook gedacht aan leuke activiteiten die het beursachtige karakter extra onderstrepen, zoals trucagefotografie, een poffertjeskraam, een kunstgalerie en een live muzikale omlijsting!

Prijsvoordeel

Naast het voordeel van vele aanbiedingen tijdens de beursdagen, gelden tot en met 30 december de prijzen van 2023. Veel mensen laten zo in 2024 de keuken leveren tegen de oude prijs. Bij Paul Roescher is dat bovendien altijd zonder aanbetaling! Een fijn stukje zekerheid. Om de al maar verdergaande inflatie een halt toe te roepen, biedt Roescher tijdens deze actiedagen een Prijs-Vastgarantie aan. Ook wanneer het pas later in 2023 geleverd wordt, staat de prijs 100% vast.

Speciale introductie

Prijspakker voor de consument is de 78cm inductiekookplaat. Tijdens de beursdagen is dit apparaat dat normaal €1110,- kost, als stunt  verkrijgbaar voor slechts €525,-.

Al 52 jaar…

Roescher heeft twee megastores met alles voor keuken, bad, vloer en kast. Ze staan bekend om het ‘lager in prijs dan waar ook’-principe. Het bedrijf scoort op diverse reviewsites een 9,3 als waardering voor het overweldigende assortiment, de degelijke en betrokken bediening, de accurate service en de no-nonsense benadering zonder ‘gratis’ cadeautjes. Bij Roescher voel je je thuis!

De beursdagen zijn van 21 tot en met 23 en 27 tot en met 30 december. Kijk op www.paulroescher.nl/oudejaarsactie of bel 0548-530350.