Stedendriehoek

Opruim-4-daagse bij Herwers Hyundai

STEDENDRIEHOEK – “Bij de Herwers Hyundai-vestigingen zijn we heerlijk aan het nazomeren en is het opruimvirus toegeslagen. De gehele voorraad auto’s in en om onze vestigingen hebben we voorzien van zonnige voordeeltjes waar u blij van wordt. Tijdens een spectaculaire Opruim-4-daagse van donderdag 21 tot en met zondag 24 september bieden wij alle demo’s en gehele voorraad auto’s met grote kortingen en speciale voordelen aan. Wie het eerst komt, heeft de beste keuze. Kom daarom bijtijds naar de Opruim-4-daagse van Herwers Hyundai!” vertelt Wally Wegman.

Enkele opruimingsvoordelen op een rij: Hyundai I10 vanaf 11.444 euro; Hyundai I30 wagon voor de prijs van een HB-uitvoering; Hyundai Ioniq HEV nu met gratis STELLA elektrische fiets ter waarde van 1000 euro; bij aankoop van een Hyundai Tucson nu een gratis upgrade. Tijdens de Opruim-4-daagse geldt een supervoordelig rentetarief van 2.9 %.

 

“Wilt u een nieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag? Een maandbedrag waar alles in zit en u alleen nog maar hoeft te tanken? Dan is Herwers privé-lease echt iets voor u. Wij hebben duidelijke voorwaarden, geen blackbox en een perfecte service”, aldus Wegman. “Herwers Privé Lease regelt voor u: Reparatie & onderhoud, All Risk verzekering, Wegenbelasting, Afschrijving & rente, Afleveringskosten, Schadeverzekering inzittenden, Ongevallenverzekering inzittenden, Banden (winterbanden optioneel). Al vanaf 199 euro per maand rijdt u zonder zorgen in uw nieuwe auto. Wij vertellen u er graag alles over in onze showrooms. U bent van harte welkom.”

Meer informatie over Herwers Hyundai vindt men op de website www.herwers.nl 

[ads id=60]