Stedendriehoek

Oproep! Pride Apeldoorn zoekt enthousiaste (bestuurs)leden

Pride Apeldoorn zoekt enthousiaste leden voor de evenementencommissie en het bestuur. “Wij zijn op zoek naar mensen die zich actief willen inzetten voor de organisatie van het eerste Pride Event van Apeldoorn”, vertelt Willian Metselaar namens de organisatie. “Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken?”

Iedere jurist (zowel LHBTQ+ en niet LHBTQ+) is van harte uitgenodigd om actief te worden door toe te treden tot:

  • De evenementencommissie, waarbij je betrokken zal zijn met de organisatie – en meedenkt over de invulling – van de netwerkborrels van het evenement en eventuele andere evenementen die Pride Apeldoorn zal organiseren;
  • en/of het bestuur, waarbij je betrokken zal zijn met de algehele organisatie en strategie van het evenement.

De functies binnen het bestuur verschillen in intensiteit, maar zijn elk goed te combineren met een baan als jurist en/of in de advocatuur. Daarnaast is een bestuursfunctie een uitgelezen mogelijkheid om je netwerk verder uit te breiden!

Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om onderdeel te worden van het Pride Apeldoorn team? Maak dan je interesse (informeel) kenbaar door een e-mail te sturen aan: jaccohoogvliets@gmail.com. Mocht je vragen hebben over de vacature, kunt u hetzelfde emailadres berichten.