Stedendriehoek

Opgeven mogelijk voor Living Statues

Heerde – Op zaterdag 20 mei is er in het centrum van Heerde tussen 11.00 en 16.00 uur de jaarlijkse Culturele Uitmarkt. Veel muziekverenigingen en dansgroepen zullen zich daar presenteren op verschillende podia. Mooie koren, fanfares en hippe popbands zullen er ook optreden.

“Er is van alles te knutselen zoals een echte auto die met schoolbordkrijt is bewerkt zodat jij lekker kunnen kleuren. Je leest het goed, op een auto. Ook kun je maffe dingen timmeren met beeldend kunstenares Chantal de Wolde. Voor kinderen is er dit jaar bovendien een bijzondere wedstrijd. Living Statues heet deze wedstrijd. Kun jij goed een beeld nadoen?”

 Je hebt ze vast wel eens gezien. Mannen of vrouwen die mooi geschminkt heel stil kunnen staan als een beeld, maar soms de mensen ineens laten schrikken door plotseling te bewegen.  Tussen 12.00 en 14.00 uur is de wedstrijd op het plein in het centrum.  Je mag natuurlijk vooraf bedenken hoe je wilt gaan. Je zoekt een mooi kostuum en schmink.  Je meldt je op 20 mei om 11.45 uur  in je kostuum bij de stand van Cultuurplein en krijgt een plekje waar je kunt staan. De jury bestaat uit de cultuurmakelaars van Cultuurplein die elk jaar weer met je meester of juf van die coole workshops op jouw school verzinnen.  De winnaar wordt direct na 14.00 uur bekend gemaakt. De hoofdprijs is een cadeaubon van € 10 de tweede een bon van € 7,50 en derde prijs krijgt een bon van € 5. Met dank aan de sponsoren.

Geef je vandaag nog op voor de Living Statues wedstrijd op via info@Cultuurpleinnoordveluwe.nl