Stedendriehoek

Open Tuinen bij De Roode Hoeve in Nijbroek

NIJBROEK – Zaterdag 13 augustus van 10.00 – 17.00 uur is het weer Open Tuinen. Rondom de meer dan 100 jaar oude IJsselhoeve kunt u heerlijk wandelen en volop genieten van de prachtige tuinen. In de besloten bordertuinen met rijkbloeiende zomerplanten, de fraaie Engelse landschapstuin met haar prachtige oude bomen en de boomgaard vindt u veel inspiratie voor uw eigen tuin. Het ruime, omringende landschap biedt imponerende vergezichten.

Op een van de vele zitgelegenheden in de tuin of in de bijzondere, botanische Tuinkamer kunt u een kop koffie of thee met een versnapering nuttigen.
De Deel is ingericht als een Engelse Herenkamer en onder de nostalgische kapschuur worden tuinobelisken, plantensteunen aangeboden en is tuin- en terrasbrocante te vinden.
In de Achterzaal kunnen liefhebbers van met name Engelse ‘tableware’ hun hart ophalen aan de fraai gedekte tafels.
De Roode Hoeve geniet inmiddels nationale en internationale bekendheid: de tuin is opgenomen in Duitse en Zwitserse tuinreisprogramma’s en ook veel buitenlandse tuin- en interieurbladen publiceren lovende reportages!

Zaterdag 13 augustus van 10.00 – 17.00 uur. Tuinen de Roode Hoeve vindt u aan de Middendijk 14 in Nijbroek. Voor alle overige info: raadpleeg onze website: www.tuinenderoodehoeve.nl