Stedendriehoek

Open dag Toptrouwlocatie IJsselhotel Deventer

Aan de oever van rivier de IJssel vinden jullie één van de meest markante hotels van ons land, het unieke Sandton IJsselhotel in Deventer. Het neoklassieke, 19de-eeuwse rijksmonument, ooit gebouwd als aanlegplaats voor veehandelaren annex militair hospitaal, is in 2007 helemaal verbouwd tot luxe designhotel.

Het hotel is een officiële trouwlocatie van de gemeente Deventer. Met een terras en een eigen aanlegplaats aan het water, kunnen jullie hier aanmeren met jullie eigen huwelijksbootje. Op het moment van jullie jawoord hebben jullie natuurlijk alleen oog voor elkaar, maar onvergetelijk is ook het decor op de achtergrond met de schitterende skyline van Deventer: de torens van verschillende kerken, de schepen op de IJssel en de oude koophandelshuizen op de kade. Samen met het heerlijke terras en de diverse salons, modern en stijlvol ingericht maar niet zonder warme kleuren en met een romantische sfeer, maken deze componenten het Sandton IJsselhotel tot dé trouwlocatie bij uitstek.

Kom en overtuig aanstaande bruidsparen op de opendag 30 april aanstaande van 11:00-17:00 uur. Er staat dan klaar om aanstaande bruidsparen te woord te staan.