Stedendriehoek

Open dag op nieuwe locatie Banketbakkerij Jolink

BRUMMEN – Al meer dan 55 jaar is de locatie aan de Arnhemsestraat 4 in Brummen dé plek voor ambachtelijk gemaakt banket. En de groei zit er nog steeds in. Er zijn inmiddels vier vestigingen in de regio. Daarom heeft Jolink een nieuwe banketbakkerij geopend in Brummen. Op zaterdag 9 maart is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen op de nieuwe locatie Op den Berg 2.

Derde generatie
Levi Jolink en zijn broer Jordi vormen inmiddels de derde generatie van het familiebedrijf. Levi: “Mijn opa en oma zijn in 1986 begonnen. Destijds met een winkel waar de banketbakkerij direct achter zat. Stukje bij beetje werd die bakkerij verder uitgebreid. De tweede generatie, mijn ouders, hebben eerst een tweede winkel in Zutphen en vervolgens een derde in Doetinchem geopend. Vorig jaar kwam er een vierde Jolink-vestiging aan de Asselsestraat in Apeldoorn bij. Vanaf september nemen we collega-banketbakker Teunissen in Velp over.”

Kwaliteit blijft
“Met de nieuwe banketbakkerij is ons bedrijf klaar voor de toekomst. Het maakt het werken voor ons en onze collega’s makkelijker. Hier kunnen wij onze producten en manier van werken blijven ontwikkelen, zodat we mee kunnen met de tijd. Elke ochtend beginnen onze banketbakkers om zes uur, om half acht rijden de eerste busjes naar de verschillende locaties om deze te bevoorraden. Aan onze werkwijze en de kwaliteit van ons assortiment zal niets veranderen. We blijven alles maken vanuit de basis: boter, bloem, ei en verse melk van de boer. Zo maken wij de lekkerste banketproducten.”

Feestelijke opening
Op zaterdag 9 maart houdt Jolink op de locatie Op den Berg 2 een open dag. “Van 10.00 tot 14.00 uur is iedereen welkom. Er worden rondleidingen gegeven en er zijn workshops waarbij de deelnemers de kans krijgen om zelf een taart te maken en kinderen eigen koekjes kunnen bakken.”
Voor meer informatie: jolinkbanket.nl