Stedendriehoek

Op zoek naar dé dierenvriend van 2023

Ook dit jaar zal Harry Voss, namens de Partij voor de Dieren (PvdD), de Harry Voss award uitreiken aan de grootste dierenvriend van de gemeente Apeldoorn.

Op 4 oktober, Nationale Dierendag, wil de Partij voor de Dieren behalve het dier ook de schijnwerper richten op degenen die zich dagelijks inzetten voor het welzijn van dieren. Speciaal hiervoor is de Harry Voss award bedacht. Deze prijs eert degenen die zich met passie inzetten voor het helpen van dieren in nood, het beschermen van hun rechten en het creëren van een betere leefwereld voor dieren. De award is vernoemd naar de voormalige PvdD-fractievoorzitter, wiens toewijding en dierenliefde onbetwistbaar is en die nog dagelijks in de bres springt voor zijn grote liefde, het wilde zwijn.

“Ken jij iemand met een groot dierenhart? Iemand die een opmerkelijk verschil maakt in het leven van dieren? Iemand die met recht kan meedingen naar de titel ‘dé dierenvriend van 2023’? Stuur dan je nominatie, en de reden waarom, vóór maandag 25 september per mail naar apeldoorn@partijvoordedieren.nl onder vermelding van ‘dierenvriend’. Dieren verrijken onze wereld op vele manieren, en degenen met een groot hart voor dieren maken deze wereld niet alleen mooier voor hen, maar voor ons allemaal. De Harry Voss award is een eerbetoon aan hun inzet en toewijding”, aldus de Partij voor de Dieren Apeldoorn.

Foto:

Harry Voss met Wolfgang Oude Aost, de winnaar van de Harry Voss award van 2022. (Foto: Rob Voss)