Stedendriehoek

Op milieuvriendelijke manier reizen door de natuur

Voor iedereen is er een geschikte tour te boeken bij E-Chopper Tours. Met deze elektrische scooters kun je op een ontspannen manier gebieden ontdekken, zonder de natuur hierbij te belasten.

Van heide en bos tot stuifzand; de Veluwe heeft het allemaal. Daarnaast is het bij de Naturetour is het niet onwaarschijnlijk dat je wild tegenkomt, zoals wilde zwijnen en herten. Doordat de E-Chopper elektrisch is ben je muisstil en zal je de dieren niet afschrikken als je langsrijdt. Heb je honger gekregen tijdens de tour? Zoek een plekje met een mooi uitzicht om te picknicken.

Naast de natuur heeft Apeldoorn veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de Apenheul, Paleis het Loo en stadspark Oranjepark. Kies voor een Citytour als je meer een stadsmens bent dan een natuurmens. Daarnaast is er ook nog een tour speciaal voor de eigenzinnige mens: de Relaxedtour. Kies je eigen weg en laat je leiden door de zon. Het mag allemaal! Door de handige telefoonhouder op de E-Chopper vind je met je navigatie altijd de weg terug.

Hoe werkt het?

Via de website www.echoppertours.com kun je een boeking plaatsen en betalen. Vervolgens ontvang je binnen vijf minuten een bevestigingsmail. Deze e-mail bevat een uniek boekingsnummer die, in combinatie met jouw naam, als bewijs van betaling geldt voor de lokale verhuurpartner. Hier staat jouw E-Chopper op je te wachten. Je krijgt voor vertrek nog een korte uitleg over de werking van de E-Chopper waarna je kunt aanvangen met jouw route. De lokale verhuurpartner zal je wegwijs maken en je voorzien van een aantal directies voor leuke stopplekken voor bijvoorbeeld een culinaire verpozing of interessante bezienswaardigheden.

Kosten

Je hebt de keuze uit een E-Choppertour voor 3 uur (actieradius 30 kilometer) bedraagt 37,50 euro of een E-Choppertour voor de hele dag (actieradius 55 kilometer) bedraagt 59 euro. Graag je E-Chopper Tour uitbreiden met bijvoorbeeld een koffie-arrangement? Neem dan telefonisch contact op en bespreek de mogelijkheden door te bellen naar +31 (0) 88 – 850 22 0850.

Dit artikel verscheen in het recreatiemagazine Kijk Uit.