Stedendriehoek

Op avontuur met Pasar Festival Djempol

APELDOORN – Het is voor het eerste jaar dat de organisatie JB Entertainment in Apeldoorn is neergestreken met een festival in tropische sfeer. Een avontuur in de tropisch aangeklede Americahal, Laan van Erica 50 in Apeldoorn, waar men zich op het eiland Bali waant. Er wordt deze eerste keer fantastisch uitgepakt met een internationaal artiestenprogramma dat men bijna voor niets kan bezoeken. Het festival duurt van vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april.

“Betaalt u voor andere festivals al snel enkele tientallen euro’s per persoon per dag, een bezoek aan Pasar Festival Djempol kost u maar €7,-, en dat is inclusief vrij parkeren! En neem uw kinderen vooral mee; tot 12 jaar hebben ze gratis toegang. Er wacht u drie dagen lang een programma met bekende internationale artiesten en dansgroepen. Dit allemaal in een tropisch ingerichte Americahal, met bijna honderd kramen vol Aziatische producten. Een Food Court waar u zich op vakantie waant en waar u zich te goed kunt doen aan een waar palet van gerechten. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal kinderprogramma”, aldus de organisatie.

Het is dus een festival voor jong en oud met drie elementen: een grote markt, een immens Food Court en een enorm podium met echte shows die in Las Vegas niet zouden misstaan.
Als klap op de tropische vuurpijl is op zaterdag 1 april de groep O’G3NE aanwezig met hun meezingshow. Dit trio vertegenwoordigt ons land een maand later nota bene op het Eurovisie Songfestival. Kom daarnaast genieten van Justine Pelmelay, Jimmy Bellmartin en Francis Parr. De Polynesische, Hawaiiaanse en Indonesische culturele shows van dansgroepen als Maevea, Orchidee en Hawaiian Treasure zullen eveneens weer hun niet geringe kunsten vertonen.
Op de Aziatische kramenmarkt vindt men vele aanbiedingen met voor ieder wat wils: prachtige kleding, sieraden, kunstvoorwerpen, kruiden etc. Tijdens een Meet & Greet met de vele artiesten kunnen bezoekers ook met hen op de foto. De openingstijden zijn: vrijdag 31 maart van 13.00 tot 23.00 uur, zaterdag 1 april van 12.00 tot 23.00 uur en zondag 2 april van 12.00 tot 20.00 uur.

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek maken kans op een van de vijf sets van twee toegangskaarten. Zo kan men bijvoorbeeld ook gratis naar het optreden van O’G3NE.
Stuur het antwoord op de volgende vraag voor woensdag 29 maart naar info@pasarfestival.nl :
Een botol tjebok is: 1: Geroosterd visgerecht (ikan botol); 2: Een Indisch visserschip; 3: Een fles water op het toilet; 4: Een jong bokje (dialect), koosnaampje. Donderdag 30 maart ontvangen de prijswinnaars bericht en hun namen worden gepubliceerd op de website van Pasar Festival Djempol: www.pasarfestival.nl 

Foto: De groep O’G3NE, die in mei meedoet aan het Eurovisie Songfestival, is een van de grote publiekstrekkers bij het Pasar Festival. (Foto: William Rutte)