Stedendriehoek

Ook Boschbad opent vervroegd zijn deuren

In navolging op het buitenbad van Aquacentrum Malkander opent ook het Boschbad vervoegd zijn deuren. Vanaf maandag 29 maart zijn bezoekers weer welkom om te komen zwemmen in het wedstrijdbad. Vanaf maandag 26 april zou dan het hele Boschbad weer open moeten gaan.

Om deze opening in goede banen te leiden, is online reserveren noodzakelijk. Bezoekers reserveren voor een tijdsblok van één uur. Er zijn maximaal zestig zwemmers per tijdsblok. Inkomende en uitgaande bezoekers worden goed gescheiden en het terrein is niet geopend voor recreatie. De horeca is alleen geopend voor afhalen. Natuurlijk worden alle geldende richtlijnen in acht genomen, zodat de bezoekers veilig en verantwoord kunnen komen zwemmen. Meer informatie en reserveren via www.boschbad.nl

De online voorverkoop van abonnementen voor het Boschbad is van start gegaan; tot 1 mei is het mogelijk om extra voordelig een abonnement voor het Boschbad aan te schaffen voor €39,-. Bezoekers kunnen met een abonnement de hele zomer onbeperkt gebruikmaken van het, volgens Accres, ‘mooiste buitenbad van Nederland’. Vanzelfsprekend ook hier met inachtneming van alle op dat moment geldende richtlijnen.