Stedendriehoek

‘Onze vernieuwde showroom voldoet aan de wensen van nu’

Wie op zoek is naar een nieuwe keuken, is bij Voortman Keukens (Vlijtseweg 210) aan het goede adres. Of het nu gaat om een volledig zwarte keuken met een losstaand kookeiland of een kleurrijke keuken voor een studentenwoning, in Voortmans compleet vernieuwde showroom vindt u meer dan 100 opstellingen in alle stijlen, materialen en kleuren. “De showroom voldoet aan alle wensen van nu”, vertelt verkoper Henk de Vries.

Een werkblad hier, een kastje daar; de showroom is net een grote puzzel. Al deze stukjes vallen samen in een 3D-tekening, die de verkoper (en tevens uw aanspreekpunt) op de computer maakt. “Wij geven hierbij deskundig en persoonlijk keukenadvies. U zult gegarandeerd geïnspireerd worden door meer dan een miljoen ideeën die u aangereikt worden. Dat maakt een bezoekje aan onze showroom een hele beleving.”

Ontzorgen

Het familiebedrijf, dat al ruim 50 jaar bestaat, wil de klant zoveel mogelijk ontzorgen. “Het bedrijf heeft het vermogen om te investeren en dat wordt dan ook gedaan in onder andere geautomatiseerde processen. Doordat alles digitaal gaat komt er nagenoeg geen papier meer aan te pas. Dit gaat niet alleen een stuk sneller, de meeste menselijke fouten worden hiermee ook uit het proces gehaald. En de klant kan akkoord geven wanneer het hem uitkomt.” Bij ontzorgen gaat het ook om nazorg. “We denken niet alleen aan nu een keuken verkopen, maar ook aan de langere termijn. We willen dat iemand na zoveel jaar terugkomt bij ons voor een nieuwe keuken of ons aanbeveelt aan vrienden en familie. Dat is hard werken, maar onze slogan is niet voor niets ‘zeg het Voortman’.”

Live-cooking

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 september vindt van 10.00 tot 17.00 uur live-cooking met een entertainment-chef plaats bij Voortman Keukens Apeldoorn. Wie geïnteresseerd is in een nieuwe keuken, kan onder het genot van een hapje en een drankje de showroom uitgebreid bekijken. Voortman Keukens verzorgt nagenoeg iedere zaterdag een hapje voor de klanten. “We hebben in onze showroom een horecagedeelte waar vooral op zaterdag mensen komen en gaan. Het is leuk om te zien dat het hier dan echt leeft.”

Voortman Keukens is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur, donderdag van 08.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Bel voor meer informatie 055-5221977 of kijk op de website www.voortmankeukens.nl