Stedendriehoek

Ontspannen op royale afstand bij Paleis het Loo

APELDOORN – Paleis Het Loo is vanaf 12.00 uur op 1 juni (Tweede Pinksterdag) weer geopend. Hierbij staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers voorop. De stallen en paleistuinen zijn vanaf 1 juni weer open. Het paleis is gesloten vanwege vernieuwing en verbouwing.

Entreetickets zijn alleen online verkrijgbaar in de ticketshop van Paleis Het Loo per tijdslot. Via de website van Paleis Het Loo is deze aankomsttijd te boeken. Zo kan het aantal bezoekers worden gereguleerd. Ook worden extra hygiënemaatregelen getroffen voor zowel de bezoekers als voor de medewerkers.

Parkeerkaarten zijn ook online verkrijgbaar, alleen in combinatie met een entreeticket voor Paleis Het Loo. Het parkeerterrein voor de ingang is gereserveerd voor bezoekers van Paleis Het Loo. De fietsenstalling is open voor zowel bezoekers van Paleis Het Loo als wandelaars van de Kroondomeinen. Het entreegebouw is echter alleen toegankelijk voor bezoekers van Paleis Het Loo met een geldig entreebewijs.

Er is een looproute uitgezet om de bezoekers op een veilige en aangename manier door het Stallencomplex en de tuinen te leiden. Ook kunnen bezoekers het dak op, waar vandaan ook de vernieuwing en verbouwing te zien is. Op het Stallenplein, het dak en in de paleistuinen gelden uiteraard de maatregelen van de RIVM, waarbij van de bezoekers wordt verwacht deze in acht te nemen en rekening met elkaar te houden.