Ondernemend

Weer lekker in je vel met Ladyline

“Je oude figuur weer terug zonder te lijnen en zonder jo-jo effect?” Bij ons kan dat écht, zegt Sandy Keith, vestigingsmanager en diëtist bij Ladyline Apeldoorn. “De door ons ontwikkelde en aan de Wageningen University wetenschappelijk bewezen methode helpt je weer lekker in je vel te komen. Je valt geleidelijk af, tot wel een kilo per week zonder hongergevoel.”

De behandelingen bestaan uit bewegen in een warmtecabine, ozon-zuurstoftherapie en een persoonlijk aangepast voedingsadvies met normale voeding. “En om het resultaat helemaal perfect te maken kan de behandeling nog worden aangevuld met cryolipolyse, compressietherapie en bodywraps voor slanke en gladde benen”, aldus Sandy.

Alles onder één dak
Bij Ladyline vind je alles wat je nodig hebt om weer helemaal ‘in shape’ te komen. Het is dé plek voor vrouwen om aan hun figuur, gewicht en gezondheid te werken. Met normale dagelijkse voeding, een persoonlijk bewegingsprogramma, een opfrisser voor de huid en coaching om leef- en eetgewoontes aan te passen. Je wordt daarbij geholpen door professionele coaches/diëtistes in een fijne omgeving waar je je op je gemak voelt en op en top vrouw kunt zijn.

Cryolipolyse
“Een populaire behandeling is Cryolipolyse; hiermee verwijder je op natuurlijke wijze hinderlijke vetrolletjes op probleemzones”, vertelt Sandy. “Dat gebeurt door middel van koeling van de onderhuidse vetlaagjes en is een alternatief voor liposuctie, maar dan pijnloos en zonder hersteltijd. Een veilige methode die je weer snel laat stralen in je favoriete jurkje. Voor de Cryolipolyse-behandelingen maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur met extra grote koelelementen waarmee per behandeling een driemaal grotere zone ineens behandeld kan worden. Ook kunnen wij met deze apparatuur twee zones tegelijk in één behandeling aanpakken, zodat je nog sneller weer helemaal ‘in shape’ bent”, aldus Sandy.

Compressietherapie en Bodywraps
Voor wie graag mooiere, gladdere en slankere benen wil, is compressietherapie dé methode bij uitstek die helpt. “Compressietherapie is een heerlijke ontspannende behandeling, een intensieve massage van benen, billen en onderrug en de favoriet van onze cliënten. Het geeft je benen een echte oppepper: ze worden zichtbaar slanker en gladder. Ideaal nu met de zomer in aantocht”, geeft Sandy aan. “Sinds kort hebben we ook de bodywraps met natuurlijke werkzame bestanddelen die het eindresultaat helemaal perfect maken.” Bodywraps worden apart toegepast, maar kunnen ook in combinatie worden gebruikt bij Cryolipolyse en Compressietherapie om het effect te versterken.”

Vrijblijvend advies
Wil je weten wat voor jou de beste behandeling is om jouw doelen te bereiken? Maak dan een afspraak met Sandy voor een vrijblijvend adviesgesprek. “In minder dan een uur weet je precies wat nodig is om jouw doelen en wensen te realiseren. En daar gaan we samen voor! Aan jou om de eerste stap te zetten.”

Ladyline Apeldoorn
Maduralaan 2
7314 CH Apeldoorn
T 088-8122333
I www.ladyline.nl