Ondernemend

Voor kozijnen zonder zorgen

Een tijd geleden was de wereld van deuren en kozijnen nog een hele andere dan tegenwoordig. Je kocht ramen en deuren zonder ze in het echt te hebben gezien. En dan maar hopen dat ze qua stijl in je woning zouden passen. Dat is nu heel anders. Belisol is in België, Nederland en Frankwijk aanwezig met meer dan tachtig showrooms. In Apeldoorn is de showroom te vinden aan de Lange Amerikaweg. Rob Hannink en Jochem Boxman zijn hier de eigenaren. Belisol was voor hun een logische keuze; al als tieners werkten zij voor dit bedrijf. Van folders rondbrengen naar inmiddels eigenaren hebben zij de ervaring die nodig is om klanten van goed advies te voorzien.

Met het voorjaar in aantocht is het weer tijd om het huis eens onder de loep te nemen. “Schuifpuien zijn een waardevolle aanvulling op een huis. Ook hierin zijn wij gespecialiseerd. Wij adviseren klanten op tijd te beginnen met informeren, omdat op kozijnen altijd levertijd zit.” In de showroom kan iedereen altijd vrijblijvend binnenlopen. En lukt overdag niet? Dan is het altijd mogelijk om ’s avonds een afspraak te maken. “Wij bieden hiermee een hoog servicegehalte; in onze producten, maar ook in onze werkwijze.”

20 jaar garantie is hier heel normaal
“Wij staan voor kozijnen zonder zorgen. Dat betekent dat we garant staan voor een goed advies. Na een aanvraag komen wij bij de klant thuis om alles in te meten om vervolgens een voorstel te maken. Daarbij nemen we alle technische details van het project mee, zodat we achteraf geen verassingen hebben. De klant heeft bij ons één aanspreekpunt, iets dat erg wordt gewaardeerd. Afspraken zijn altijd duidelijk vastgelegd, net als hoe wij werken en wat als resultaat verwacht mag worden. Wij houden van echt contact met mensen. Daarom hebben wij een eigen team van monteurs in dienst, die werken volgens onze kwaliteit. Dit zijn vakmensen. Zo zorgen wij voor een perfect eindresultaat. Logisch dat wij ook 20 jaar garantie geven op onze kozijnen. Na de werkzaamheden wordt altijd geïnformeerd of alles naar wens is verlopen. Dan volgt alleen nog het genieten; onderhoudsvrij en met de hoogste service.”

De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.30 uur.

Informatie:
Belisol
Lange Amerikaweg 71b
7332 BP Apeldoorn

www.belisol.nl
apeldoorn@belisol.nl
055 3603023