Ondernemend

Voor elk bedrijf de perfecte aankleding

Vijf maanden geleden opende Meesterlijk Geschikt op het nieuwe adres Eendrachtstraat 103. Op de begane grond van het pand is eigenaresse Miranda ter Voorde met een bloemenwinkel gestart, in de voormalige vuurwerkopslag heeft ze een showroom ingericht waar bedrijven een fraaie indruk krijgen hoe hun bedrijfspand mooi kan worden aangekleed. Hoe groot het bedrijf ook is, wat de onderneming ook doet, voor elk pand heeft Meesterlijk Geschikt de perfecte stijl in huis.

Al sinds de eeuwwisseling ontzorgt Meesterlijk Geschikt als full service company bedrijven op het gebied van bloemwerk en het aankleden van bedrijfspanden en evenementen. “Een kantoor is steeds vaker een leefplek geworden waar je lekker kunt sparren met collega’s. Dan moet het binnen geen saaie bedoening zijn, maar wil je juist een huiselijke sfeer creëren”, meent Miranda. En zij weet als geen ander waar ze over spreekt, want zij heeft een wereldwijde ervaring opgebouwd door ruim acht jaar de styling met zijden bloemen in alle winkels van Rituals Cosmetics te verzorgen . De bloesemboom die bij Rituals zo de aandacht trok, is een ontwerp van Miranda zelf. “Naast Rituals Cosmetics hebben wij bijvoorbeeld ook bomen ontworpen en geplaatst voor de Broadway Musical Anastasia, maar hebben we bijvoorbeeld ook op regionaal niveau bijzondere projecten mogen voltooien, zoals bijvoorbeeld de showroom van de Houtkubus aan de Kayersdijk of de winkels van Shoebox/ Oxener. Een ander concept dat we hebben bedacht en al een aantal jaar landelijk uitrollen is een appelboom voor de snackbarketen Kwalitaria. Recent hebben we in Apeldoorn op winkelcentrum Anklaar in hun nieuwe vestiging daar een dergelijke boom en de styling mogen verzorgen.”

“Wanneer een bedrijf mij benadert voor de aankleding, kunnen we hier boven in deze inspirerende conceptstudio eerst rustig de details doorspreken en kan ik al laten zien wat er zoal mogelijk is. Daarna ga ik in het bedrijf een kijkje nemen en heb ik er meteen een goed beeld bij. De styling gebeurt uiteraard met bloemen en groen, maar we hebben ook meubels die we bij de aankleding kunnen gebruiken.

Onze belangrijkste taak bij de styling is dat we de sterke punten van een bedrijf duidelijk naar voren brengen. We creëren de ultieme customer journey voor de klanten van het desbetreffende bedrijf waar we mee in gesprek zijn.”
De styling van een bedrijf met verse materialen vergt vaak veel onderhoud. Dit brengt kosten met zich mee, waarop een ondernemer misschien niet zit te wachten. Daarom heeft Meesterlijk Geschikt een goed alternatief met prachtige eersteklas kwaliteit zijden bloemen. “Deze bloemen worden verwerkt in mooie, tijdloze ondergronden met daarin natuurlijke constructies. Zo krijgt het geheel een natuurlijke, ‘echte’ uitstraling. Wij bieden de mogelijkheid tot koop of huur. We zeggen altijd: the sky is the limit!” Met andere woorden, niets is te gek voor deze creatieve en gepassioneerde ondernemer.

MEESTERLIJK GESCHIKT

Eendrachtstraat 103
7335 CG Apeldoorn
T 055-3604541
E info@meesterlijkgeschikt.nl
W www.meesterlijkgeschikt.nl