Ondernemend

Veilige opslag voor al je spullen

APELDOORN – Soms heb je voor korte of lange tijd opslagruimte nodig. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen of verbouwen. Wat is er in zo’n geval handiger om gebruik kunnen maken van een veilige en geventileerde opslagbox die 24 uur per dag toegankelijk is? Of je hebt een eigen onderneming waarvoor je ruimte zoekt voor materiaalopslag of voor de voorraad van de webshop. Stoor biedt voor iedereen de juiste keus, met meer dan 900 boxen, van klein tot groot.

Opslagruimte voor particulieren en bedrijven
Bij Stoor kan opslagruimte worden gehuurd voor korte en lange termijn. En wil je eerst kijken waar je je spullen achter laat? Dat kan. Iedereen is welkom om even een kijkje te komen nemen. Machteld Bunschoten is inmiddels al 8 jaar werkzaam bij het bedrijf. Als ‘Stoor Manager’ is zij volledig op de hoogte van alle mogelijkheden die Stoor biedt en ze denkt dan ook graag mee met de klant over bijvoorbeeld het formaat van de te huren box. 

“Wij hebben hier allerlei formaten opslagboxen waardoor er veel mogelijkheden zijn voor onze klanten. Zo hebben wij onder andere veel zzp-ers als huurder. Zij huren ruimte om hun materiaal op te slaan. Voor bijvoorbeeld servicemonteurs is dit een ideale oplossing; je hoeft zelf geen ruimte te hebben en je kunt, via een toegangscode, altijd bij je spullen. Ook als je midden in de nacht op pad zou moeten.” Er kunnen ook spullen worden opgeslagen voor de verhuur of zelfs een marktkraam. “Kortdurend of langdurend; wij denken mee voor de beste oplossing. Onze scherpe prijzen maken langer huren goed mogelijk. Veel van onze huurders zijn hier dan ook al jaren klant. Boven de ontvangstruimte worden een aantal kantoorunits verhuurd waardoor hier altijd mensen aanwezig zijn en er levendigheid is.” 

Het is bij Stoor ook mogelijk om voertuigen te stallen. Op deze manier heb je ook voor de misschien altijd al zo gewilde oldtimer eindelijk een geschikte ruimte. Als extra service mogen klanten de eerste keer een dag gratis gebruik maken van de verhuisbus of aanhangwagen. En de service gaat nog verder bij dit bedrijf, dat al sinds 2007 bestaat. “Voor zakelijke klanten kunnen wij ervoor zorgen dat pakketten in ontvangst genomen kunnen worden en desgewenst in de opslag worden gezet. Dit is handig als je zelf nooit in de gelegenheid bent op pakketten aan te nemen, maar deze wel snel nodig bent.” Stoor biedt met deze service ontzorging aan voor haar zakelijke klanten.

Veiligheid boven alles
Klanten hoeven niet bang te zijn dat hun spullen niet veilig zijn in de opslag. “Ons terrein en pand zijn beveiligd door middel van camera’s en een alarmsysteem. Veiligheid gaat voor alles, voor de goederen en onze klanten. Dankzij toegangscodes kunnen klanten altijd bij hun spullen, 24 uur per dag. Voor de prijs hoef je het niet te laten om een ruimte te huren. Dit kan namelijk al vanaf 7,95 euro per maand. De prijs wordt bepaald door onder andere de grootte van de unit. “Omdat je soms niet goed kunt inschatten hoe lang je een opslagruimte wilt huren zijn wij een flexibel bedrijf. Wij helpen en adviseren bij het formaat van de opslagbox en de duur van de huur. Informeer gewoon naar de mogelijkheden!” De goederen in de opslag hoeven niet apart te worden verzekerd. “Goederen die bij ons is gestald zijn vallen onder de inboedelverzekering.” 

Locatie en contact
Stoor is gemakkelijk bereikbaar. “Vanaf de ring en A50 zijn wij goed bereikbaar. Zelfs als je vanuit Apeldoorn-Oost of Apeldoorn-West rijdt, kunt je ons binnen het kwartier bereiken. De garageboxen zijn goed bereikbaar met een auto of bestelbus, ideaal tijdens een verhuizing.

De opzegtermijn bij Stoor is 14 dagen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op via e-mail: info@stoor.nl, bel naar 055-5760820 of kom tijdens kantooruren langs op de locatie aan Stadhoudersmolenweg 51. www.stoor.nl