Ondernemend

Van ‘blessureleed’ naar ‘beresterk’ en dat in 20 minuten per week!

fit20 bestaat uit kleinschalige studio’s voor personal fitness training waar deelnemers in 20 minuten per week worden getraind om fitter, sterker en soepeler te worden. Inmiddels doet fit20 Apeldoorn dit op 2 locaties en worden er wekelijks zo’n 450 mensen getraind door de 9 personal trainers.

Arjin Jans (60), directeur Foenix Kringloop Apeldoorn
‘Toen ik begon met fit20 had ik een tijd niet getraind vanwege rugklachten en klachten aan mijn hielbeen, waar ik een chronische blessure heb. Omdat je bij fit20 met een personal trainer traint dacht ik, met enige scepsis, om toch maar weer eens een poging te wagen. Het is toch belangrijk om je lichaam sterk en gezond te houden.  
 
Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en ik ben zeer enthousiast! Ik ben gespierder, sterker, fitter, mijn conditie is beter en ik voel mij minder ‘gehandicapt,’ doordat ik in het dagelijks leven veel minder last heb van mijn hielbeen en van mijn rug.
 
De afspraak met mijn trainer en die 20 minuten per week zorgen ervoor dat ik ook iedere week ga. De trainers helpen mij om verantwoord tot het gaatje te gaan en dat geeft echt een kik! Na de training voel ik mij heerlijk ontspannen en rustig in mijn hoofd, het heeft bijna een meditatief effect!
 
 
 
Karin Twenhaar (54), mede-eigenaar Bureau Streefkerk
Ik ben met fit20 begonnen, omdat ik iets zocht om mijn lichaam in conditie te houden, wat niet teveel tijd zou kosten én waarbij ik geen last van mijn rug zou krijgen. Bij fit20 is dit gelukt! Vooral de combinatie met een personal trainer is erg fijn.
 
Ik ben na 3 jaar trainen sterker en soepeler en hierdoor gaat alles makkelijker! Daarnaast herstel ik ook beter en sneller na inspanning en ik ben gelukkig niet meer zo snel buiten adem. Waar ik blij mee ben is dat mijn botdichtheid door de training sterker is geworden, dit hebben ze in het ziekenhuis kunnen meten.  
 
Ik train altijd op vrijdag en het is een heerlijke afsluiting van de week. Na een hele week met vooral zittend werk voelt mijn rug na de training weer een stuk losser en ik voel mij energieker. Ik mis het ook echt wanneer ik niet heb getraind. Ik ben echt fan!
 
 
 
Will van de Velden (37), Stickermaster
‘Ik train nu 3,5 jaar en alles is verbeterd! Ik heb geen last meer van mijn knieën en rug, waardoor ik nu een week kan skiën ipv 2 dagen, ik kan klussen zonder rugklachten, ik voel me topfit en beresterk. Door die 20 minuten is het ook de enige training die ik echt iedere week consequent kan doen, vanwege mijn leven met vrouw en kinderen en een drukke baan. Wanneer ik meer tijd heb boks ik ook graag of ga ik wielrennen. fit20 geeft mij een robuuste basis om alles uit het leven te halen!
 
 
De fit20 training is gratis uit te proberen. Je kan je hiervoor opgeven via de site: www.fit20.nl 
 
fit20 Apeldoorn Noord         fit20 Apeldoorn Zuid
Boogschutterstraat 1            Oude Apeldoornseweg 41
055-8200216                        055-2034019