Ondernemend

Vacu-Step Apeldoorn met loopband

APELDOORN – Vooral dames hebben problemen met vetophoping op billen, buik en benen. De oorzaak hiervan is vaak te vinden in een slechte doorbloeding. Dat kan komen door afknelling, maar ook door een blokkade. Beide aspecten zorgen ervoor dat de cellen zich niet kunnen openen om hun energie voor verbranding af te staan. Het ei van Columbus is hierbij de Vacu-Step, een unieke combinatie van bewegen in een vacuümruimte die zorgt dat er vanaf het eerste moment een optimale doorbloeding ontstaat bij de probleemgebieden.

Tonie en Erik Arriëns weten er alles van, want dertien jaar geleden openden ze hun Vacu-Step
Apeldoorn, gevestigd aan de Ritbroekdwarsstraat 7. Het succes van de Vacu-Step is verrassend en opzienbarend. Tonie: “De Vacu-Step is een echte vetverbrander. Doordat de doorbloeding veel beter wordt, ontstaat er een snellere vetverbranding. Daar komt bij dat het door iedereen gedaan kan worden, inclusief reumapatiënten. Ook iemand die geen energie heeft kan er moeiteloos aan deelnemen, met uitzondering van zwangere vrouwen.”
Cursisten vallen echter niet in kilogrammen af, maar in centimeters en dat kan behoorlijk oplopen, afhankelijk van leeftijd en het vetpercentage. De resultaten zijn verbluffend en het resultaat is al vanaf de eerste keer te zien. Een volledige kuur bestaat uit 20x Vacu-Step, dat gevolgd kan worden door een onderhoudsprogramma. Tonie: “De deelnemers zien niet
alleen dat de omvang bij de 3 B’s vermindert, maar ook dat de huid gladder wordt. Ideaal dus ook tegen hardnekkige cellulitis.” Al enige tijd heeft Vacu-Step Apeldoorn – en dat is uniek in Nederland – ook de beschikking over een exemplaar van de Vacu-Step met loopband. Voor uitvoerige informatie en een gratis proefles kunt u contact opnemen met Vacu-Step Apeldoorn, telefoon 055-5213120 of 06-24866175. Kijk ook op www.vacustepapeldoorn.nl.  (Foto: Bibi Dikken)