Ondernemend

Uitgebreide collectie relaxfauteuils bij Velderhof

Even lekker ontspannen in uw eigen relaxstoel kan met de ideale zithouding en de juiste ondersteuning. Want goed zitten is belangrijk, is zitconsulent Melchior Boesveld van mening: “Zeker, want het houdt mensen fit, vitaal en het bevordert de zelfstandigheid. Wij geloven erin dat goed zitten bijdraagt aan de kwaliteit van leven.”

Bij Velderhof aan de Asselsestraat kunnen mensen in een paar stappen de juiste keuze maken”, aldus Melchior. “Mensen kunnen ons ook kennen van de reclame met Willeke Alberti. Ze heeft zelf in het verleden een stoel van Velderhof aangeschaft en inmiddels hebben we een mooie samenwerking. Wij steunen de Willeke Alberti Foundation om zo eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan.”

Breed assortiment
“We hebben een groot en divers assortiment relaxstoelen, banken, bijzetfauteuils en eetkamerstoelen. Maar het belangrijkst zijn toch de relaxstoelen en de sta-opstoelen. Bij Velderhof weten we waar we het over hebben. We hebben onze sporen verdiend in de ergonomie, waarbij we hulpmiddelen afstemmen op eigenschappen van mensen, waardoor zij optimaal kunnen functioneren. Voor wat betreft een relaxstoel is dat vooral gericht op goed zitten, wat bijdraagt aan fitheid. We bezorgen door maatwerk mensen een ‘persoonlijke’ stoel. Met een optimale ondersteuning van nek, rug en schouders zorgen we ervoor dat pijnklachten voorkomen worden of zelfs verlichten en zo halen mensen het maximale uit elke dag. De sta-op-stoelen zijn een goede ondersteuning wanneer mensen kampen met een lichamelijke aandoening waardoor uit een stoel komen een probleem kan zijn. Doordat de motor in de stoel het werk voor ze doet, kunnen ze weer veilig en zelfstandig opstaan.”

Persoonlijke aandacht
“Tijdens de winkelafspraak nemen we ruim de tijd voor de klant. In het gesprek hoor ik wat mensen belangrijk vinden, of welke ondersteuning nodig is. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie en een stuk appeltaart. Dan begint het meetproces, want iedere stoel wordt op maat gemaakt. Hierna is het kiezen voor de specifieke stoel pas aan de orde. Denk hierbij aan het model, de vorm en kleur. Want het is fijn als een stoel er mooi uitziet, maar belangrijker is het zitcomfort. Gelukkig ervaren veel mensen het kopen van een stoel bij ons als een ontspannen feestje.”

Kwaliteit in alles doorgevoerd
Naast het feit dat goed zitten de kwaliteit van leven bevordert, is de kwaliteit van de materialen ook van belang. “We gebruiken bijvoorbeeld alleen stoffen en materialen van de hoogste kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan honderd kleuren, of leer. En met een solide metalen frame is de stoel stevig en robuust. De stoelen hebben een perfecte ondersteuning door speciaal binnenschuim. Het lendestuk, rug en zijleuningen zijn elektrisch verstelbaar. Dat is niet alleen praktisch, maar ook erg comfortabel.”

In de winkel
Er zijn zeven winkels en nu ook een in Apeldoorn. “Zo zorgen we ervoor dat we voor iedereen in Nederland in de buurt zitten. Alle winkels zijn makkelijk bereikbaar. In de winkel vinden we een fijne huiskamersfeer belangrijk. Mensen moeten zich op hun gemak voelen”, lacht Melchior. “Mochten mensen niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen, dan kunnen ze kosteloos en vrijblijvend gebruik maken van onze thuisdemonstratieservice. Daarbij kunnen mensen zelf kiezen welke stoelen ze willen zien en ze gemakkelijk thuis uitproberen.”


Asselsestraat 34, 7311 EM Apeldoorn
T 0499-729366
E info@velderhof.nl
W www.velderhof.nl