Ondernemend

Smakelijke herinneringen maken bij Memories Apeldoorn

APELDOORN – Memories Apeldoorn opent de deuren in maart aan Van Kinsbergenstraat 17, waar voorheen artcafé SamSam was gevestigd. “Na een complete verbouwing zijn we klaar om Apeldoorn en omgeving kennis te laten maken met deze prachtige, sfeervolle nieuwe culinaire hotspot”, aldus Arjan Schutte. “Voor een onvergetelijke herinnering prikkelen we bij Memories alle zintuigen.We zorgen voor een sfeervolle avond om onze gasten te laten genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft. Van aperitief tot dansvloer.”

Nog deze maand nodigt Memories Apeldoorn inwoners uit voor een pre-openingsdiner. Schutte: “Op vrijdag, zaterdag en zondag in februari serveren wij een vijfgangendiner, inclusief een bruisend aperitief, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie of thee, voor een speciale kennismakingsprijs van €69,50 per persoon. U bent welkom om 18.00 uur en reserveren is gewenst via telefoon 055-7200702. Er geldt wel een maximum van twintig gasten per avond.”

Overigens is Memories Apeldoorn nog op zoek naar personeel voor alle segmenten binnen het restaurant. Belangstellenden voor een leuke job in een inspirerende omgeving, kunnen een mail sturen naar arjan@memoriesapeldoorn.nl