Ondernemend

Simson Tapijt bestaat 50 jaar, en dat is een mooie mijlpaal

Simson Tapijt aan de Everlaan 29 is, sinds 1973, een echt familiebedrijf, waarbij Arjan Fiechter in 1996 in de voetsporen van zijn vader is getreden. “Ik zeg altijd: we hebben alles voor de vloer en voor het raam. Alweer 50 jaar zijn we met onze winkel – met een oppervlakte van 400 m2 – midden in een woonwijk gevestigd. Dat heeft als voordeel dat de klanten hier eenvoudig kunnen parkeren en ook gericht hierheen komen.”

“En ze blijven komen, veel mensen benutten hun ‘vakantiepotje’ om in huis aan de gang te gaan. Zeker ook met het vele thuiswerken bemerk ik steeds meer een opknapbeurt binnenshuis van mijn klanten. Ze willen toch dat het er allemaal weer piekfijn uitziet. Plus er wordt de laatste tijd veel verhuisd, zie ik aan de opdrachten. En wij kleden een huis echt aan, dat is enorm dankbaar werk.”

Dit jaar bestaat Simson Tapijt 50 jaar, een mijlpaal. Dit wordt dit jaar gevierd met diverse acties en deals. ‘’Het is een mijlpaal om trots op te zijn. Onze service is echt onderscheidend ten opzichte van de concurrent, wij doen niet alleen maar sales, maar geven echt om onze klanten en de aankoop, en dat al voor zoveel jaren.’’ Vertelt Fiechter.

Het loont om aan de uitnodigende koffietafel even rustig door de diverse stalen te neuzen, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. Het assortiment van Simson Tapijt omvat uitgebreide collecties tapijt, vinyl, PVC-vloeren, laminaat, gordijnen en zonwering. “De klant kan er volkomen op vertrouwen dat het bestelde exact volgens zijn of haar wensen wordt afgeleverd en gemonteerd, gelegd of gehangen.” In alle artikelgroepen zijn de A-merken volop vertegenwoordigd en, heel belangrijk: “Wij hebben gelukkig zo goed als geen leveringsproblemen. Onze – voornamelijk Nederlandse – leveranciers hebben gelukkig grote voorraden klaarliggen.”

Bij Simson Tapijt treft u ruim assortiment Tapijt, PVC en Laminaat aan in alle mogelijke kleuren en kwaliteiten, waarvan een groot gedeelte uit voorraad leverbaar is. Arjan: “Daarnaast hebben wij ook tapijttegels en een groot assortiment droog- en schoonloopmatten.” Bij Simson Tapijt treft men tevens een ruim assortiment vinyl aan in alle mogelijke kleuren en kwaliteiten. Voor elk type vloer is in de winkel bovendien het perfecte reinigingsmiddel verkrijgbaar.

Gordijnen en zonweringen
Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige woningtextiel voor uw interieur, ook dan bent u bij Simson Tapijt aan het juiste adres. “Een breed assortiment producten zoals wave-plooigordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, lamellen, paneelgordijnen, overgordijnen, vitrage etc. kunnen wij u bieden.

Natuurlijk is ieder type verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten, kleuren en dessins. Momenteel zijn de herfstkleuren taupe en bruin erg in trek. In het kader van duurzaamheid bieden wij ook gerecyclede gordijnen aan.

Prijsopgave is bij Simson Tapijt geheel vrijblijvend en het op- en inmeten worden gratis verzorgd. “Desgewenst kunnen we bij de klant thuiskomen met stalen. Dat deden we al vóór de coronacrisis, ook tíjdens en dat blijven we doen! Verder hebben wij geen vaste koopavond, maar u kunt altijd op afspraak ’s avonds langskomen!”

 

Simson Tapijt
Everlaan 29, 7315 EZ Apeldoorn
055 5211350
info@simsontapijt.nl

www.simsontapijt.nl