Ondernemend

Simpel, flexibel en voordelig uw spullen opslaan

Aan de Oude Apeldoornseweg 37-J is sinds 2019 OpslagNL gevestigd. Met ook vestigingen in Emmen, Zwolle, Kampen, Goor en Emmeloord, is Apeldoorn dus alweer twee jaar voorzien van zo’n handige opslag. Denny Spijkerboer is de drijvende en uitvoerende kracht achter OpslagNL.

“Het werkt supersimpel: ga naar www. opslagnl.nl en kies voor de vestiging Apeldoorn hoeveel ruimte je nodig hebt. Er is keuze uit klein, medium en groot. Kom je er niet uit? Bel dan gerust, want bij OpslagNL rekenen we zo voor u uit wat uw ideale opslagruimte is. De opslag is verwarmd, dus uw spullen blijven goed bewaard zonder nare vochtplekken”, vertelt Spijkerboer. “Het pand waar onze opslag in is gehuisvest, is onbemand en u krijgt dagelijks toegang tot uw opslag van 06.00 tot 23.00 uur met een unieke toegangscode. Toegang is ook mogelijk via een app op de telefoon. Er zijn 120 units, variërend in grootte. Dus gaat u verhuizen, is er iemand overleden en moet u die boedel tijdelijk opslaan, of zoekt u winterstalling voor uw motor? Binnen een dag heeft u de ruimte geregeld en deze is bovendien per week opzegbaar. Of het nu gaat om opslag voor enkele dagen of enkele maanden, je kunt altijd bij OpslagNL terecht! Het gehele pand is bovendien voorzien van een alarmsysteem en er is camerabeveiliging en dat alles met de laagste-prijsgarantie.”

OpslagNL heeft de oplossing voor het opslaan van uw inboedel, motor of andere attributen. “Stel, je gaat verhuizen. Je woning staat bomvol met verhuisdozen en andere spullen. Of misschien moet je al wel uit je huidige woning, maar heb je nog geen sleutel van je nieuwe paleis gekregen. Bij OpslagNL kun je snel en voordelig een flexibele een veilige opslagruimte huren. Er is genoeg ruimte voor al je spullen.” De diverse vestigingen in het land worden centraal aangestuurd vanuit de hoofdvestiging in Kampen, dus ook die in Apeldoorn. Daar zijn Spijkerboer en zijn team druk bezig met extra bouwlagen, om de capaciteit verder uit te breiden. “Er is ook een lift aanwezig”, stelt de eigenaar mensen die slechter ter been zijn of zware spullen willen opslaan, gerust. Zijn klandizie bestaat grofweg voor driekwart uit particulieren en voor een kwart uit bedrijven. Wie opslagruimte wil huren, kan dit in principe voor onbeperkte tijd doen. Wanneer iemand ook deze afspraken met Spijkerboer maakt, hoeft niet te vrezen voor tussentijdse huurverhoging.”

Meer weten? Vraag Spijkerboer naar de vele mogelijkheden. Bel 088-3031400 of stuur een e-mail naar info@opslagnl.nl. De locatie is Oude Apeldoornseweg 37-J in Apeldoorn. “Kom gerust eens langs om de locatie te bekijken.”

 

 

 

Oude Apeldoornseweg 37-J
7333 NR Apeldoorn
T: 088-3031400
E: info@opslagnl.nl
W: www.opslagnl.nl