Ondernemend

Profile Janssen BestenTweewielerwinkel

APELDOORN – Profile Janssen de Fietsspecialist, gevestigd aan Koninginnelaan 54, is verkozen tot Beste Tweewielerwinkel 2017 van de Gemeente Apeldoorn. De zaak kreeg als gemiddeld cijfer een 9,1. Maandag 3 april wordt de trotse winnaar gehuldigd tijdens een feestelijke bijeenkomst in Burgers’ Zoo te Arnhem.

Henny Janssen (rechts op foto) glundert zichtbaar om de erkenning voor zijn fietsenwinkel. “Ik ben dankbaar voor onze trouwe klanten, die zo spontaan en massaal op ons hebben gestemd én ons op zoveel belangrijke criteria een prachtig cijfer hebben gegeven. Ik beschouw dit als een bekroning voor onze service, de hoge kwaliteit die wij bieden en onze betrouwbaarheid.”
De fietsenzaak aan de Koninginnelaan bestaat sinds 1924. Henny is alweer de derde generatie van de familie Janssen die er de scepter zwaait, nadat zijn grootvader er 93 jaar geleden voor het eerst de deuren opende. En de volgende generatie staat al klaar, want neef Remco (links op foto) is onlangs met Henny een vennootschap onder firma (vof) aangegaan. “De klanten die hier komen, kiezen voor een duurzaam product. Daarom verdienen zij al onze aandacht en een uitstekende service. Daar staat ons team van vijf fulltime medewerkers en twee parttimers garant voor.” Henny signaleert een explosieve stijging in de verkoop van e-bikes: “De gebruikers hiervan worden steeds jonger, de fietsen om die reden steeds hipper. En ook bij de andere soorten fietsen richten wij ons volledig op de bekende kwaliteitsmerken.”
Henny (57) is natuurlijk nog lang niet met zijn pensioen bezig, maar hij heeft ook een duidelijk doel. “Ik wil in ieder geval het honderdjarig jubileum van mijn winkel meemaken. Een geweldige mijlpaal natuurlijk!” Voor meer informatie, website http://profilejanssen.nl  e-mail info@profilejanssen.nl  en telefoon 055-5212582.