Ondernemend

Praktischer werkhoogte bij trendy nieuwe lijn Moodkeukens

APELDOORN – Bij Moodkeukens aan de Vlijtseweg 69 zijn ze trots op hun nieuwste aanwinst: de Matrix 900. “We presenteren met veel plezier deze splinternieuwe keukenlijn. We noemen het ook wel ‘de nieuwe werkhoogte bij Moodkeukens’, vertelt eigenaar Johan den Ouden. “Deze keuken onderscheidt zich door het dunne werkblad, de grote laden en de robuuste afwerking. Echt een paradepaardje.”

De meeste keukenmerken werken met een kasthoogte van 70 tot 75 centimeter, wat in de praktijk neerkomt op een werkhoogte van 90 centimeter, maar in de moderne tijd is dat enigszins onpraktisch geworden. De gemiddelde Nederlander wordt immers steeds langer en heeft daarom behoefte aan een praktischer werkhoogte in de keuken. Natuurlijk ook om het risico op lichamelijke klachten te verminderen, door bijvoorbeeld te lang bukken. “Matrix900 staat voor het aantal millimeters, oftewel de onderkasten zijn 90 centimeter hoog. Zelfs met een dun werkblad wordt er een werkhoogte van 97 centimeter gegenereerd. Hierbij is het niet nodig de plinthoogte aan te passen, wat een maximale kastinhoud oplevert en het staat ook nog eens heel mooi.”
Maar naast alleen enorm praktisch is de Matrix900 ook nog eens bijzonder trendy. “Erg populair is momenteel de zogenoemde ‘betonlook’. De keuken heeft een robuuste uitstraling en is ook ijzersterk. Eveneens heel trendy zijn de brede keukenladen, zoals bij de Portland Cement (zie foto). De laden zijn beschikbaar zowel mét als zonder grepen. De keukenkasten hebben led-verlichting in twee kleuren die je ook nog eens naar believen kunt dimmen. De inductiekookplaat is bovendien schitterend in het keukenblad gefreesd. Dit zijn, kortom, enorm duurzame keukens.”
Wie bij Moodkeukens een geslaagde aankoop doet, kan erop rekenen dat Johan, dan wel zijn compagnon Richard, persoonlijk bij de klant thuis komt inmeten. “We houden van korte lijntjes, dus één vast aanspreekpunt, geen tussenpersoon. Zo streven we naar een foutmarge van nul procent.”
De openingstijden zijn: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur. Donderdag van 10.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie, telefoon 055-5791725, e-mail apeldoorn@moodkeukens.nl  en website www.moodkeukens.nl