Ondernemend

Oog voor detail en passie voor het vak

Een huiskamer op bedrijventerrein Kuipersveld, dat is de eerste indruk die je krijgt wanneer je Maitre Deux bezoekt op het adres Gladsaxe 28. Twee jaar geleden vestigde het echtpaar Sjon en Sanne de Vries zich hier met hun bedrijf, dat inmiddels alweer negen jaar actief is. Begonnen in 2010 als cateringbedrijf, is de onderneming door innovatie en plezier inmiddels uitgebreid met evenementenorganisatie en kookworkshops. “Drie concepten die elkaar versterken”, aldus Sanne.

Maitre Deux verzorgt de totale catering voor de zakelijke markt in de gehele regio stedendriehoek, maar ook voor een privéfeest of bruiloft: lunches, recepties, buffetten, walking dinners, werkelijk alles is mogelijk. “We proberen een hoge klantbeleving te laten ervaren door oog voor detail én echte interesse in de klant en passie voor het vak. We werken met kwalitatief uitstekende
producten en werken nauw samen met lokale leveranciers.”

Maar de focus van Sjon en Sanne ligt dit jaar zeker ook op de outdoor cooking-concepten. “Buiten bezig zijn met vuur en rook op de kamado’s, smokers en vuurschalen, dat vinden we toch het allerleukst! De beleving opzoeken met de gasten. En de heerlijkste gerechten bereiden in de vorm van een shared diner met grote schalen op tafel, stoofpotjes, barbecuehapjes, zalm op cederhouten planken en meer!” 

Het pand van Maitre Deux is van alle gemakken voorzien en rijkelijk gevuld met kookgerei en alles voor een smakelijk festijn. Maar het échte pareltje van het bedrijf is de enorme kooktuin áchter het pand: liefst 300 vierkante meter groot en ruimte biedend aan enthousiaste gezelschappen die er kookworkshops komen volgen. “We gaan graag aan de slag met groepen vanaf tien personen. Ze kunnen hier terecht voor bijvoorbeeld tapas en Italiaans koken, maar met evenveel plezier gaan we los op kip en hamburgers. Het zijn zeer interactieve workshops, geschikt voor iedereen.” 

Naast het outdoor cooking leggen Sjon en Sanne in deze periode graag ook de nadruk op hun heerlijke stamppotten en bijzondere wild- en herfstbuffetten. Die worden met veel zorg en aandacht bereid door het team, dat mede door de continue groei van Maitre Deux nog versterking kan gebruiken. Sanne knikt: “In het kader van onze gezonde ambities zijn wij op zoek naar een enthousiaste, culinaire duizendpoot  die ons keukenteam nog meer smaak geeft. We vragen geen opleidingsvereisten, alleen dat je hart ligt bij het koken; dat je passie hebt voor outdoor cooking, presentatie, beleving én dat je je verder wilt ontwikkelen in dit mooie vak.”

Tenslotte laat Sanne nog even doorschemeren waar het bedrijf primair voor staat: “Het creëren van food- en belevingsconcepten die u als klant in staat stellen om uw gasten te verblijden en verrassen.”

 

Gladsaxe 28, 7327 JZ Apeldoorn
T 055-8444170
E info@maitredeux.nl
W www.maitredeux.nl