Ondernemend

Ontmoetingsplek voor horeca en MKB

Donderdag 11 april heropent de compleet vernieuwde vestiging van Sligro Apeldoorn aan Stadhoudersmolenweg 49. De voorbije maanden is hard gewerkt om alle afdelingen gefaseerd te verbouwen naar de nieuwe stijl, Sligro 3.0”, vertelt vestigingsdirecteur Oskar van Zuiden.

“Met 4000 m² vloeroppervlakte is Sligro Apeldoorn een welkome uitvalsbasis voor de vele campings, recreatiebedrijven, cafetaria’s en café-restaurants die de Veluwe herbergt. Ons food en non-food assortiment is hier perfect op afgestemd. Ons vijftien man sterke team van enthousiaste foodprofessionals beschikt over veel ervaring en een servicegerichte instelling. Zij ontvangen je in een persoonlijke sfeer en zorgen dat je je welkom voelt. Allen zijn hier al ten minste tien jaar in dienst en Marcel Holtman, werkzaam op onze versafdeling, viert dit jaar zelfs zijn veertigjarig jubileum. Veel van onze klanten kennen wij bij naam. Niet voor niets is Sligro dé ontmoetingsplek voor horeca en MKB. Wij zijn zelfs de grootste foodleverancier van Nederland!”

Het pand op industrieterrein Stadhoudersmolen is eenvoudig te bereiken via de A50 en parkeren is er geen probleem. “We hebben alles onder één dak: wijn (die we voor 90% zelf importeren uit gerenommeerde wijnhuizen), bier, koffie & thee, kruiden, snacks, disposables, keukenbenodigdheden, horeca-apparatuur, kaas, zuivel, een basisassortiment groenten & fruit en een uitgebreid diepvries-assortiment met vlees, wild, gevogelte, vis, brood en banket”, aldus Van Zuiden. “We zijn enorm blij met onze uitgebreide vershal. En, heel belangrijk om te vermelden: alles is nu te vinden op de begane grond. Met de nieuwe 3.0 formule hebben we onze eerste verdieping laten vallen, waardoor we nu nóg klantvriendelijker zijn.”

Sligro Apeldoorn ‘in een nieuw jasje’ levert Van Zuiden en zijn team wellicht weer verse klanten op. “We gaan hier zelf ook actief mee aan de slag door netwerkavonden te organiseren. Essentieel in onze formule is denk ik wel, dat we met de compacte vestiging tegemoet komen aan de wens van ondernemers om snel zaken te doen; binnen een kwartier kunnen ze hier hun complete inkopen doen.” De vestigingsdirecteur is er trots op dat Sligro op en nabij de Veluwe met maar liefst vijf vestigingen is vertegenwoordigd: naast Apeldoorn in Deventer, Zwolle, Arnhem en Amersfoort. Het grootse openingsevent in Apeldoorn vindt plaats op donderdag 11 april van 11.00 tot 20.00 uur. Een week voor Pasen, een uitermate gunstig tijdstip dus. De officiële opening wordt om 11.00 uur verricht door Robert Kranenborg, die zijn roots hier in Apeldoorn heeft liggen. Van Zuiden: “Wij hebben een inspirerende dag samengesteld met kookdemonstraties, proeverijen, workshops, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer. TV-koks, topchefs uit de regio, leveranciers, vakspecialisten en onze beste wijnhuizen komen naar Apeldoorn. Angélique Schmeinck, bekend van 24Kitchen, praat de dag aan elkaar. Andere bekende gasten uit het culinaire wereldje zijn Gerwin Sanders (Twenty2, Apeldoorn), Marco Koster (eetcafé de Slimmerick, Epe), Ricardo Rozema (gastrobar Base, Apeldoorn) en Gino Grassotti (firma van Veldhuizen, Apeldoorn).

Openingstijden: maandag tot en met woensdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur, donderdag van 8.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. Zondag gesloten.

Sligro Apeldoorn
Stadhoudersmolenweg 49
7317 AW Apeldoorn
T 055-5211903
W www.sligro.nl