Ondernemend

Nieuwe weegbrug en kantoor voor Van Gerrevink

Eind vorig jaar is de grote verbouwing aan het terrein van Van Gerrevink gestart. Er is in de afgelopen maanden hard gewerkt om een ingaande en uitgaande weegbrug te bouwen. Hierbij is het weegbrug kantoor verhuist van midden op het terrein naar een nieuw gebouwde kantoorruimte aan de linkerkant bij de opgang van het terrein.

Achter het nieuwe weegbrugkantoor zal zich in de komende maanden ook de metaalloods gaan situeren. De plaats van het nieuwe weegbrugkantoor zorgt ervoor dat er minder voertuigbewegingen op het terrein zullen plaatsvinden. Vorig jaar is door een student van de Universiteit Twente onderzoek gedaan naar de interne logistiek van Van Gerrevink. Met behulp van zijn simulatie is uitgerekend dat er door deze nieuwbouw 765 wachturen en 525 km intern transport worden bespaard. Dat scheelt dus ook 765 uur stationair draaiende dieselmotoren van vrachtwagens. Naast kostenbesparingen voor Van Gerrevink en hun toeleveranciers is er dan ook een enorme reductie van de C02 uitstoot gerealiseerd.

Van Gerrevink heeft een leuke actie om het nieuwe weegbrug kantoor en weegbrug te vieren. U krijgt bij het inleveren van uw oud ijzer, metalen en elektronica een heerlijke reep Tony Chocolonely mee. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij!
www.vangerrevink.nl