Ondernemend

Nieuwe audicien versterkt team Hoorzorg Apeldoorn

Hoorzorg Apeldoorn gaat uitbreiden. Vanaf 1 mei is Hoorzorg Apeldoorn een ervaren audicien rijker en worden de openingstijden verruimd. Hoorzorg Apeldoorn is dé zelfstandig audicien waarbij u terecht kunt met alle vragen met betrekking tot het oor en gehoor. Komt u voor advies met betrekking tot uw gehoor of wilt u een second opinion? Heeft u oorsuizen (tinnitus)? Zijn er door het gehoorverlies problemen op school of op het werk? Bent u op zoek naar goede gehoorbescherming? Met al deze vragen bent u bij Hoorzorg Apeldoorn op het goede adres.

“Ik ben zo blij met de stap die ik heb gezet”, zegt Monique Dorst-van den Hul over het  ondernemerschap. In augustus 2021 is Hoorzorg Apeldoorn geopend aan de Koninginnelaan 69.

Werkwijze
“In de achterliggende periode heb ik al veel mensen mogen helpen met het adviseren over gehoorondersteuning en gehoorbescherming. Ik merk dat er veel behoefte is aan een goed advies en begeleiding. Elke klant heeft een eigen verhaal en dat vraagt om maatwerk. Je kunt naar mijn mening niet iedereen via een standaard plan helpen. Goed luisteren naar de klant en zo de behoeften en problemen inventariseren is essentieel. Het is fijn dat ik als zelfstandig audicien alle producten kan leveren die voorhanden zijn, zo krijgt iedereen echt wat hij/zij nodig heeft. Natuurlijk blijf ik mezelf ook ontwikkelen door opleidingen te volgen en deel te nemen aan symposia, om zo op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen en technieken. Zo is de klant ervan verzekerd dat hij/zij altijd het beste advies krijgt en de meest optimale hooroplossing.”

Hoorzorg Apeldoorn zet zich ook in voor de preventie van gehoorverlies in de vorm van gehoorbescherming. Er zijn veel bedrijven waarbij mensen blootgesteld worden aan hard en/of langdurig geluid, dat gehoorschade of tinnitusklachten kan veroorzaken. Als het voor een bedrijf makkelijker is om op locatie bezocht te worden, is dat ook altijd mogelijk. Voor mensen die graag naar festivals of concerten gaan, bieden we zowel standaard gehoorbescherming als op maat gemaakte gehoorbescherming aan.

Samenwerking
Hoorzorg Apeldoorn is StAr-gecertificeerd en aangesloten bij een collectief van zelfstandige audiciens (CvZA). We onderhouden goede contacten met de KNO-artsen, huisartsen en audiologen.
Hoorzorg Apeldoorn heeft contracten afgesloten met (bijna) alle zorgverzekeraars, zodat de klant in aanmerking komt voor vergoeding.

Uitbreiding
“Ik merk dat veel mensen Hoorzorg Apeldoorn al weten te vinden. Een start van mijn onderneming waar ik alleen maar van durfde te dromen. Inmiddels heb ik de 500ste klant mogen verwelkomen. We groeien enorm. Om deze reden komt er vanaf 1 mei dan ook versterking. Heel blij ben ik met de komst van Diane Visscher. Diane is al ruim 20 jaar audicien. We kennen elkaar al ruim 15 jaar en werken op dezelfde manier in dit mooie vakgebied. Diane heeft dezelfde passie voor het vak en heeft dezelfde kijk op klanttevredenheid. Ik verheug me op de samenwerking, zodat we samen nog meer klanten kunnen helpen.

Nazorg
De dienstverlening van Hoorzorg Apeldoorn stopt niet wanneer de klant met de perfecte hooroplossing de winkel verlaat. “Elk halfjaar maken we een afspraak met de klant om de hoortoestellen uitgebreid na te kijken, te reinigen en om het gehoor te controleren.”

Bij Hoorzorg Apeldoorn bent u van harte welkom. Graag plannen we een afspraak met u in!

Openingstijden per 1 mei:
Maandag:    13.00 – 17.30 uur
Dinsdag:      09.00 – 17.30 uur
Woensdag:  09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag:        09.00 – 17.30 uur
Zaterdag:     09.00 – 13.00 uur

 

 

 

 

 

 

Koninginnelaan 69
055-2079222
info@hoorzorgapeldoorn.nl
www.hoorzorgapeldoorn.nl