Ondernemend

MAX’S Cars en Service!

MAX’S Mobility Service Center staat als betrouwbare en eerlijke partner voor onderhoud, reparatie en de aankoop van jouw nieuwe auto. De belofte van leveren van service, onderhoud en advies op dealerniveau, wordt ook door klanten bevestigd via onder andere de reviews op Google.

“We zijn trots op al die mooie reviews. Dit toont aan dat wij de beloftes waarmaken. En het mooie is dat alle collega’s bij MAX’S willen dat onze klanten het bezoek als een feestje ervaren. Dat kan omdat hier de juiste mensen op de juiste plek zitten en het werken als een hobby zien”, zegt Luuk van Gortel van de MAX’S Sales Crew. Collega Jacco Henzen vult aan dat het in alles centraal staat: “Tijdens het oriënteren, de deal en daarna. Bij ons beleef je meer dan je verwacht! Bij MAX’S ben je geen klant, maar een gast!”

Volledig ontzorgd je auto kopen

Mensen willen dus ondersteuning bij de oriëntatie, de deal en daarna? Jacco: “Ja, en we kunnen snel schakelen. Doordat onze voorraad gevoed wordt door Volvo Nieuwenhuijse, de grootste Volvo-dealer van Nederland, kunnen wij als MAX’S onze voorraad aanvullen met dealeronderhouden auto’s. Al deze auto’s worden onderworpen aan een pre-check waarmee de kwaliteit en het schadeverleden wordt gegarandeerd. Bij een zoekopdracht of een specifieke vraag uit de markt, werken we samen met onze inkooporganisatie NH Trading. Daarmee hebben wij toegang tot een groot internationaal netwerk waarmee het zoekbereik wordt vergroot. Alle ingekochte auto’s worden gecontroleerd op bijvoorbeeld schadeverleden en juistheid van de kilometerstand. Mensen kunnen hiermee met een gerust hart een auto aanschaffen.”

Onderhoud van dealerkwaliteit in de Machine Room
Vakmensen heb je ook nodig voor onderhoud. Waarin onderscheidt zich dit? Luuk: “Beloftes maak je niet zomaar. Wij als team zijn hier verantwoordelijk voor. Onze mechanics zijn vakkundige specialisten die de auto van onze gasten goed kennen en alles weten van techniek. Velen werkten bij merkdealers. De klassieker, de hypermoderne elektrische auto en dat wat er tussen zit, kennen geen geheimen. We kunnen bij MAX’S onderhoud bieden volgens het schema van de fabrikant tegen een gunstig tarief. Daarbij wordt niet getornd aan de kwaliteit, want MAX’S garandeert onderhoud en reparatie van dealerkwaliteit. De mechanics zijn gedreven in het werk en zien het resultaat dat ze leveren als een persoonlijke handtekening. En kijkend naar de service, dan hebben we korte wachttijden die maximaal twee weken is.
Is vervangend vervoer gewenst? We hebben altijd een passende vervangende auto beschikbaar. Liever je vergadering verplaatsen naar een ruimte bij MAX’S of lekker doorwerken terwijl onze mechanics de auto onderhouden? Dat kan in een van onze meeting rooms! Onze barista’s Annemieke en Sam heten u van harte welkom!”

Ultieme wens bij Heritage Customs

Bij MAX’S Mobility in het pand is op de eerste verdieping Heritage Customs gevestigd. Bij hen ligt de kernkwaliteit op esthetiek en biedt Carchitectuur als service aan. Via Heritage Customs kunnen klanten hun eigen ‘legacy’ creëren. Hierbij ligt de focus voornamelijk op de Landrover Defender, maar de creativiteit richt zich inmiddels ook op Lynk en Co, de Volvo EX30 en de Mini Cooper. Een Heritage Customs Defender is de ultieme persoonlijke uitdrukking van de klant die het Heritage Customs-team zal integreren in een voertuig. Met Niels van Roij en Jan-Pieter Kroezen aan het roer van Heritage worden de mooiste auto’s gecreëerd. Er is meer over te vinden op heritagecustoms.nl of in de showroom van MAX’S waar op de bovenverdieping diverse ‘Heritage’ modellen staan. Ook de enige LandRover Defender Cabriolet, de Heritage Valiance Convertible, is hier te zien.

Evenementen
In Apeldoorn vinden jaarlijks diverse evenementen plaats. MAX’S probeert op zijn manier een bijdrage te leveren als mobiliteitspartner en organiseert daarnaast ook zelf events. Dit jaar staan de volgende evenementen op de kalender:

–  ZeepkistenRace festival van 9 mei t/m 12 mei in het Orderbos;
– Apeldoornse Kartkampioenschappen op zondag 8 september bij Zero55;
– MAX’S Race Café, een B2B event op 9 oktober bij MAX’S Mobility

MAX’S Mobility Service Center
Paramariboweg 84
T en Whatsapp: 088-0555777
E:   hello@maxsmobility.nl
W: https://www.maxsmobility.nl