Ondernemend

Landheeren Woningmakelaardij Beekbergen

BEEKBERGEN – Wanneer ik het portier van mijn auto open, staat er een prachtige dame naast me om me welkom te heten. Een hartelijker ontvangst is nauwelijks denkbaar. Het is Ingrid Wijngaards, register makelaar en initiator van Landheeren Makelaardij in Beekbergen. Al snel blijkt dat de ontmoeting ook bijzonder is, want twee andere dames vervolmaken de pijlers van de Makelaardij. Dat zijn Gonda van Raaij, specialist op het gebied van marketing en sales. Melissa Muric, office manager, is de ondersteunende kracht als het gaat om het plan van aanpak voor de presensatie en de verkoop van woningen van de cliënten van Landheeren Makelaardij.

Wie voor de dienstverlening van Landheeren Makelaardij kiest, heeft daar vaak een reden voor. Het kantoor richt zich voornamelijk op woningen met een karakter of een bijzondere architectuur, die verkocht of aangekocht moeten worden. De dames hebben hierbij het voordeel van een zesde zintuig. Ze weten namelijk als geen ander hoe een goede presentatie dient te zijn. Vanuit het thema ‘Leef, Woon en Geniet’ presenteren ze woonbeleving in en rondom de woning zoals alleen vrouwen dat kunnen doen.

“Wij richten ons bij woningverkoop volledig op de woonbeleving van de kopers”, begint Ingrid haar verhaal. “En ja, daarbij zijn historische panden en panden met een bijzondere en afwijkende architectuur onze specialiteit. Dat betekent natuurlijk niet dat we niet dienstverlenend zijn als het om een wat meer traditionele woning gaat. In alle gevallen werken we graag samen met en voor levensgenieters. Wanneer het om verkoop van een woning gaat zorgen we er voor dat de presentatie optimaal is en volledig gericht op de doelgroep.”

Landheeren biedt u tevens een kennisnetwerk van partners die hun professie inzetten vanuit een passie. Daarbij is gebundelde vakkennis, specialisaties en de modernste technieken allemaal voor u beschikbaar. “Met marktkennis en oog voor detail brengen wij verkopers en kopers graag bij elkaar. Samen inspireren wij woningzoekers bij de invulling van hun woondromen. Zo wordt altijd uw koper gevonden.” Even voor de goede orde: de klantbeoordeling van Landheeren Makelaardij is 9,3.
Lokale marktkennis kreeg het cijfer 9,1; deskundigheid 9,3; service en begeleiding 9,6 en prijs/kwaliteit 9,0.
Adres: Zomeroord 32, 7361 GL Beekbergen, tel. 055-5424201 of 06-53252378.
www.landheeren.nl