Ondernemend

Kwaliteit = Vakmanschap x Enthousiasme

Dat is mede het succes van Lincherie Apeldoorn. Ruim anderhalf jaar geleden opende lingeriespeciaalzaak Lincherie de deuren aan de Koninginnelaan. “Wij zijn supertrots op wat wij hebben neergezet in deze periode; het heeft onze eigen dromen overtroffen”, vertellen de eigenaren José Pince van der Aa (links op foto) en Inge van Kampen enthousiast. Met datzelfde enthousiasme hebben de dames het eerste jaar dan ook keihard gebuffeld om Lincherie in Apeldoorn op de kaart te zetten.

“En met succes! Steeds meer dames vinden de weg naar de Koninginnelaan en daarmee groeit onze klantenkring nog elke dag. We zijn dan ook heel blij dat we sinds oktober vorig jaar versterking hebben gekregen van onze collega Erica Overes. Dat geeft ons meer speelruimte en daar zijn we erg blij mee. Ruimte om ons productaanbod en -assortiment onder de loep te nemen en na te denken over volgende stappen. Concreet hebben we onze collectie badmode flink uitgebreid: naast de bestaande collecties van Prima Donna Swim, Aubade, Cyell, Maryan en Sunflair hebben we dit jaar uitgebreid met Opera, Andres Sarda en Calvin Klein badmode. We durven te stellen dat we momenteel in dit segment de grootste badcollectie van  heel Apeldoorn hebben.”

“Op lingeriegebied hebben we onlangs het Franse lingeriemerk Simone Perele opgenomen en er zit nog meer vernieuwing aan te komen! De heren worden natuurlijk ook niet vergeten; naast onder- en nachtmode hebben we nu zwembroeken voor hem. En ‘last but not least’ hebben we onlangs de uitgebreide sportcollectie van Prima Donna aan ons assortiment toegevoegd.”

Lincherie is er voor iedere vrouw, voor alle leeftijden. “Onze cupmaten variëren van A tot en met J, van 65 tot 115. Met oog voor detail en een goed gevoel waar de klant behoefte aan heeft, beloven wij voor elke vrouw een ‘perfect fit’ te vinden. Dat maken wij waar door de klanten telkens weer opnieuw op te meten.” Lincherie wil elke vrouw een aangename paskamervaring bieden. “Mooie en passende lingerie kopen moet een feestje zijn. Onze paskamers zijn ruim en comfortabel, waardoor iedere klant zich direct veilig en op haar gemak voelt. Wij bieden hulp met vakkundig advies over de juiste maat, maar ook over welke support past bij de levensstijl van de klant en welke stijlen passen bij haar garderobe. Wij zijn toegankelijk voor iedere vrouw; dat krijgen we met regelmaat terug te horen en dat zijn voor ons de mooiste complimenten.”

Maar liefst 70% van de vrouwen draagt nog altijd een niet goed passende BH. “Onze missie is dit percentage fors omlaag te krijgen, in ieder geval in Apeldoorn en omgeving. Dit gaan we doen door vast te houden aan onze kwaliteit. En voor ons is kwaliteit: Vakmanschap x Enthousiasme.”

 

Lincherie
Koninginnelaan 77
7315 BN Apeldoorn
T 055-7370028
E apeldoorn@lincherie.nl
W www.lincherie.nl.
FB Lincherie Apeldoorn