Ondernemend

Kruijer meubelstoffering geeft meubels een tweede leven

Op zoek naar een vakman om uw meubels te laten stofferen? Dan bent u bij Theo Kruijer aan het goede adres. Kruijer meubelstoffering geeft vrijblijvend deskundig advies en een gratis all-in prijsopgave vooraf, zodat u niet achteraf voor onverwachte kosten staat.

De zaak van Theo Kruijer aan het Oranje Nassauplein 24 in Eerbeek ademt passie en vakmanschap. “Wij zitten hier sinds 24 augustus. Eerder had ik een goed lopend bedrijf in Aalsmeer. Ik heb ruime ervaring en passie voor het vak. Ik werk al decennia aan de mooiste meubelen van Leolux, Rolfbenzz, Artifor. Toen ik 11 jaar was ben ik begonnen bij mijn oom in zijn stoffeerdersbedrijf. Op mijn 14de opende ik mijn eerste winkel in Aalsmeer. Ik ken het vak door en door en heb mijn ervaring in de praktijk opgedaan. Vroeger had je geen opleiding. Toen ik op een bepaald moment me toch aanmeldde voor een opleiding, ben ik na de eerste les gestopt. Het was namelijk de bedoeling dat je een stoel zou gaan stofferen en daar moest je dan de hele cursus aan werken. Ik had het in één sessie klaar. Ik heb ook al eens een prijs gewonnen op de beurs van meubelstoffeerders.”

Creativiteit
Het bedrijf is een eenmanszaak, alhoewel Theo ondersteund wordt door zijn zoon die ook graag het vak wil leren. “Ik heb, toen ik acht jaar geleden in Eerbeek kwam wonen, nog een tijdje elders gewerkt, maar ik miste het vak en de creativiteit. Ik ben blij dat ik dit pand gevonden heb. Vanaf de eerste dag loopt het al goed. Wij stofferen bijna alles op het gebied van meubels. Mensen kunnen bij ons terecht voor stoffering van boten, banken, caravans, kussen, eetkamerstoelen en bedden. Ik werk vooral veel met leer. We kunnen ook leerproducten herstellen. Soms krijgen we bijzondere opdrachten. Zo heb ik laatst een stoel aangepast voor een meneer die moeilijk uit zijn zetel omhoog kwam. Door verhoging van de stoelleuning voelde hij niet meer de angst om op te staan.”

Goede prijs/kwaliteitverhouding
Kruijer meubelstoffering is goed zichtbaar en de aanwezigheid van een fysieke winkel wordt door klanten als prettig ervaren. Hij is er elke dag te vinden. “We krijgen heel veel opdrachten en zitten tot half december vol. Ik heb natuurlijk ook nog wel ruimte om tussendoor even te schakelen als er iets opkomt wat niet kan wachten. We hebben een haal- en brengservice en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Voor de materialen reken we een kostprijs. We hebben 250 soorten stof en leer. Stof is 10 euro per meter en leer 20 euro. Wij houden ons aan de prijs die we afspreken.”

Oranje Nassauplein 24
6961 CJ Eerbeek
T: 06-47710925
W: www.kruijermeubelstoffering.nl