Ondernemend

Jubileumkorting op badkamer en keuken

APELDOORN – Sanisale.com en Keukensale.com aan de Voorwaarts 45 (bij Omnisport) bestaat twee jaar en viert dit feestje met de klanten. Zaterdag 11 februari staan een hapje en drankje klaar voor de bezoekers in de gecombineerde zaak Sanisale.com/Keukensale.com. Bovendien kan iedereen de gehele maand februari profiteren van de spectaculaire jubileumacties.

Eigenaar Henri Alleblas kijkt tevreden terug op de voorbije jaren. “Wij onderscheiden ons van andere sanitair- en keukenspecialisten door onze heldere manier van zakendoen. Wij zetten de klanten niet onder druk, maar bieden hen de mogelijkheid om een weloverwogen beslissing te nemen. Dat wordt gewaardeerd, getuige de attenties die we met enige regelmaat mogen ontvangen van onze klanten.”
Wie bij Sanisale.com/Keukensale.com een badkamer of keuken wil aanschaffen, krijgt een uitgebreide animatie in 3D aangereikt, die vergezeld gaat van een deskundig advies. “Onze kracht is dat wij meteen een scherpe prijs aanbieden. Bovendien is Sanisale.com/Keukensale.com Apeldoorn zeven dagen per week geopend, als extra service naar de klanten toe. Plus de eigenaren van onze 70 vestigingen in Nederland en België staan zelf in de winkel, hetgeen het persoonlijk contact ten goede komt en eventuele problemen sneller kunnen worden verholpen.”
De klant geheel ontzorgen, dat is het hoofddoel voor het team van Sanisale.com/Keukensale.com. “Wij kunnen desgewenst alles regelen, tot aan de montage toe. We leveren maatwerk – zonder meerprijs! – van de allerhoogste kwaliteit, zoals ook onze apparatuur uit de A-merken bestaat. Een complete keuken is hier al te verkrijgen voor 1.999 euro, inclusief apparatuur. Het inmeten van de keukens doen we ook zelf. Wat ik al eerder zei: we regelen alles voor u, van a tot z!”
De jubileumactie op het sanitair is 2x 21% BTW korting en op de keukens 50% korting op de apparatuur en gratis montage. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht in de winkel of u kunt bellen naar 055-2070720