Ondernemend

In slechts een half uur fitter worden

Short, Sweat & Smile. Deze drie ‘S’-en typeren de fitnessstudio Fit Fellows, die Twentenaar Niek Tunderman (36) twee maanden opende aan de buitenzijde van winkelcentrum Anklaar. In zijn kleinschalige studio kan hij zijn klanten de optimale begeleiding bieden. En zijn klanten maken het motto van de studio waar: korte oefeningen, even lekker zweten en met een glimlach weer naar huis.

Fit Fellows is ‘slechts’ 170 m2 groot, maar goed zichtbaar wanneer je het winkelcentrum nadert. De toestellen, in Apeldoorn exclusief van het topmerk Technogym, staan uitnodigend klaar. De achtergrondmuziek is rustig en er zijn twee privédouches. “Ik heb bewust niet gekozen voor grote kleedkamers, ik ben er niet voor de grote massa, ik houd van een ongedwongen sfeer.”

Niek loopt als eigenaar natuurlijk in het pand rond, maar staat niet als personal coach in je nek te hijgen. “Via de speciale Fit Fellows-app log je in op het startscherm en zie je direct welk toestel voor jou klaar staat. Met twee keer per week dertig minuten trainen kun je een mooi resultaat behalen. Dát is de Fit Fellows-garantie, een uniek fitnessconcept in Apeldoorn en omstreken. Een half uur per keer is voor iedereen ook haalbaar in het jachtige leven van tegenwoordig. Na elke training bekijk ik met je welke vorderingen je hebt gemaakt en stellen we, waar nodig, bij.”

De apparaten worden automatisch ingesteld op de ideale situatie voor de betreffende klant, hetzelfde geldt voor de gewichten bij de krachtapparaten. “Elke vier weken meten we het resultaat, want na die periode zie je een meetbaar verschil. Het zogenoemde biocircuit, een slimme combinatie van kracht- en conditietraining, omvat alles wat je nodig hebt om af te vallen, fitter te worden, spieren te versterken, van rugklachten af te komen en/of gezond ouder te worden. In dertig minuten doorloop je twee keer hetzelfde rondje van acht toestellen.”

Het biocircuit bevat vier mogelijke programma’s: FIT Start (verhoog je energie en verbeter je houding, FIT Lose (afvallen), FIT Young (blijf jong) en FIT Boost (geef je training een boost). Twee sportieve vrouwen op – met alle respect – gevorderde leeftijd trainen al enkele weken bij Fit Fellows. “Het is laagdrempelig, het is dichtbij en je voelt je hier echt op je gemak. Ook zonder een sportieve achtergrond kun je hier fijn bewegen”, klinkt het eensgezind aan de gezellig grote tafel.

Tunderman, tot slot: “Wanneer je bij Fit Fellows samen komt sporten, ontvang je als lid ook nog 10 procent korting, zolang jullie samen lid blijven. Mijn fitnessconcept is geschikt voor jong en oud. Kom eens langs voor een gratis kennismaking!”

 

 

Sluisoordlaan 99
7323 EK Apeldoorn
T: 055-3030802
E: info@fitfellowsclub.nl
W: www.fitfellowsclub.nl