Ondernemend

Iedereen kan fit zijn!

Het woord fit’ wordt in verschillende contexten gebruikt en heeft vele betekenissen. Toch hebben veel mensen een te beperkt beeld bij het fenomeen fit. Tik het in op Google en de biceps

Wat we bij fit20 onder fit verstaan, hangt niet primair samen met dat gebruinde wasbordje of die putloze dijen. Fit zijn betekent voor ons dat je lekker in je vel zit en dat je je dagelijkse werk kan doen zonder dat je fysieke klachten krijgt. Ben je fit, dan hoef je niet meer op te zien tegen die zware boodschappentas of verhuisdoos. Moeiteloos ren je even met de hond en speel en stoei je met je (klein)kinderen. Dat is fit én gezond. Het verhoogt je fysieke mogelijkheden. Dat betekent dat je sterker en leniger bent en meer uithoudingsvermogen hebt. Daarom ligt onze betekenis van fit zijn’ dichterbij ‘gezond’ dan bij ‘sixpack’.

Om ‘fit zijn’ voor iedereen haalbaar te maken geven we bij fit20 een effectieve en efficiënte fitness training van twintig minuten per week. Vergeet die uren zweten en zwoegen aan halters en op loopbanden in flitsende sportscholen. Bij fit20 is alles erop gericht om je in alle rust onder persoonlijke begeleiding jouw trainingsminuten zo optimaal en zo intensief als jij kunt je hele lichaam te trainen. Er is geen muziek en er zijn geen spiegels. Onder begeleiding van je personal trainer werk je geconcentreerd aan jouw trainingsprestatie. Je zal merken dat je lekkerder in je vel zal gaan zitten je lichaam raakt ‘in shape’ je meer energie krijgt je conditie zal verbeteren en na enkele maanden trainen zal jij ruimschoots opgewassen zijn tegen alle taken die je in je dagelijks leven doet.

 

Wil je de fit20 training een keer gratis uitproberen? Boek dan een kennismakingstraining op www.fit20.nl.

 

fit20 Apeldoorn Noord                  fit20 Apeldoorn Zuid

Boogschutterstraat 1                   Oude Apeldoornseweg 41

055-8200216                              055-2034019