Ondernemend

Huidexpert bij De Gezonde Zaak

APELDOORN – Op donderdag 21 september is L’Occitane Skincare Expert Tessa van Aken te gast bij De Gezonde Zaak.

“Laat je in de watten leggen door Tessa. Heb je vragen over je verzorgingsroutine? Vraag je je af waar L’Occitane eigenlijk voor staat? Ben je benieuwd naar het verhaal achter de natuurlijke ingrediënten? De L’Occitane Skincare Expert helpt je bij het bepalen van je huidbeeld en geeft daar een passend advies bij. Terwijl Tessa uitleg geeft over de producten, is er de mogelijkheid om te genieten van een L’Occitane miniverzorging van de handen, zoals een handscrub en massage. Duur van de sessie is maximaal 30 minuten. Ook is er ruimte om producten uit te proberen en vragen te stellen.”

“Maak een afspraak op donderdag 21 september voor een persoonlijk adviesmoment en krijg een verrassing na afloop van je sessie. Ook is er die dag 10% korting op het gehele L’Occitane-assortiment. Bel voor een gratis afspraak naar 055-5212662.

Bij De Gezonde Zaak is er aandacht voor innerlijke en uiterlijke verzorging. Het assortiment bestaat naast voedingssupplementen, huid- en haarverzorging en natuurlijke make-up ook uit noten en zuidvruchten, theeën, cadeautjes met een verhaal en nog veel meer moois. Persoonlijk advies en een uitgebreid assortiment, precies wat je mag verwachten. Je vindt deze gezondheidsadvieswinkel aan de Koninginnelaan 97 in Apeldoorn.