Ondernemend

Hufterproof sanitair in uw badkamer

“Pantserstaal is de nieuwe trend, volledig hufterproof!” glimlacht Henk van Herwijnen, terwijl hij zijn sanitair met behulp van nagellak, spiritus en een gasbrander in de fik steekt. Nadat de steekvlam is gedoofd, vertoont het sanitair geen enkel spoor (!) van wat er zojuist is gebeurd. “Ideaal in een badkamer voor elk gezin. Natuurlijk denk je hierbij in eerste instantie aan kleinere kinderen, maar ook een glas dat per ongeluk kapot valt in deze wasbak, richt geen schade aan.”

Bij Tegel en Sanitair Apeldoorn, gevestigd aan Sleutelbloemstraat 10-12, kunt u voor alles wat met badkamers, sanitair en tegels te maken heeft terecht. Tegel en Sanitair Apeldoorn garandeert hierbij topkwaliteit en met meer dan veertig jaar ervaring in de badkamer- en tegelbranche bent u verzekerd van altijd een passende oplossing voor uw woonsituatie en uw budget. Van Herwijnen: “En niet geheel onbelangrijk: we doen aan thuisbezorging. Daarnaast is het mogelijk om een 3D-ontwerp te laten maken. Zo kunt u al een kijkje nemen in uw nieuwe badkamer voordat deze gebouwd is. Wij werken volgens de zogenoemde acht zekerheden. Zo hoeft u bij ons niet te zoeken naar aanbiedingen, want wij hebben altijd lage prijzen. Daarnaast garanderen wij topkwaliteit uit topfabrieken, een ruime keuze in wand- en vloertegels alsmede een goede service en advies. Wij selecteren onze producten op onze eigen criteria. Hierdoor verkopen wij A-merken, maar ook B-merken van dezelfde kwaliteit.”

Van Herwijnen merkt dat de markt weer aantrekt. “De economische crisis is voorbij. Vervolgens zijn de mensen eerst gaan aanschaffen wat ze direct nodig hadden, daarna komen pas zaken als een nieuwe badkamer. Want dat is wel de trend: ze komen niet voor losse onderdelen, maar schaffen meteen de hele badkamer aan. Er is momenteel veel vraag naar de industriële (beton)look, met veel zwarte elementen zoals zwarte kranen. Daarnaast zijn de mediterrane wandtegels erg populair.”

Nieuw in de collectie van Tegel en Sanitair Apeldoorn is de VarioTronic. “Dit toilet is in hoogte verstelbaar en met verschillende accessoires te verkrijgen. Het toilet is in werking te zien in de showroom en wij demonstreren hem dan ook graag voor u.” Eveneens kersvers in het assortiment zijn de elektrische badkamerradiatoren met intelligente vraagsturing, uitermate geschikt voor energiezuinige projecten zoals energieneutrale woningen. “Zo heeft u ’s morgens een heerlijk voorverwarmde handdoek, ’s avonds kunt u nagenieten na een drukke dag.”

Verder kan men bij Van Herwijnen binnenlopen voor de duurzame douche-wc’s. “Wanneer klanten hier komen, leg ik hen graag uit dat ze per dag gemiddeld langer in de badkamer doorbrengen dan in de auto; dat ze de badkamer niet moeten beschouwen als een sluitpost in hun huishoudboekje, maar dat ze investeren in een stukje wellness. Wij staan garant voor een complete beleving.”     

 

Tegel en Sanitair Apeldoorn
Sleutelbloemstraat 10-12
T 055-7600032
E info@tnsapeldoorn.nl
I www.tnsapeldoorn.nl