Ondernemend

‘Hou van je huid en zorg er goed voor’

APELDOORN – Huid Vit is een unieke huidverzorgingswinkel met schoonheidssalon in hartje Apeldoorn, die zich richt op het (weer) gezond maken van jouw huid. “Het grootste orgaan van je lichaam verdient het om met liefde verzorgd en behandeld te worden”, vertelt eigenares Ciska Haverkamp. “Geen facelift, fillers of zware ingrepen maar een gezonde huid. Ik heb met Huid Vit een fijne plek gecreëerd waar we samen werken aan jouw gezonde huid met verzorgingsproducten, huidsupplementen en gezonde make-up met bewezen resultaat.”

Vaak gaat men doelgericht naar een schoonheidsspecialist, maar bij Ciska is dat niet nodig; je kunt vrijblijvend binnenlopen met vragen over je huid, de conditie ervan, hoe je haar het beste kunt verzorgen, hoe je make-up aanbrengt of specifieker, als je bijvoorbeeld acné of andere huidproblemen hebt. Op deze manier maakt Ciska huidverzorging met een passend advies mogelijk voor iedereen.

Je huid is een gecompliceerd orgaan dat niet zomaar alles opneemt, daarom is het goed deze aan de binnen- en buitenkant te verzorgen. De buitenkant is tenslotte een weerspiegeling van je binnenkant. Ciska maakt gebruik van de huidverzorgingsproducten van Environ, die het dagelijkse vitaminetekort (voornamelijk vitamine A) aanvullen en daarmee je huid voeden. De huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme doen dit aan de binnenkant. Aangevuld met de gezonde make-up van jane iredale, die de huidverzorging versterkt en de huid extra beschermt, maakt de weg naar een gezonde huid compleet.

Behandelingen

Voor behandelingen in de salon stelt Ciska samen met jou eerst een gratis huidplan op. “We kijken hierbij niet alleen naar je huid, maar ook naar wie je bent, je levensstijl en – niet onbelangrijk – hoeveel tijd en budget je wilt besteden aan je huidverbetering. Of we samen het huidtraject aangaan of niet, daarin laat ik je vrij.” Ciska ondersteunt ook vanuit huis. “Ik maak bij aankoop een korte, gepersonaliseerde gebruiksaanwijzing van de producten, zodat je thuis makkelijk aan de slag kunt en weet hoe je het moet gebruiken.”

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met Ciska en de gezonde make-up van jane iredale, dan kan dit door een kosteloze make-upsessie in de winkel. Behandelingen in de salon plant Ciska samen met jou buiten openingstijden, zodat ze alle tijd voor je heeft.

Huid Vit is gevestigd aan de Korenstraat 23 en is woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Meer informatie via telefoon 055-3034700, e-mail ciska@huidvit.com of de website www.huidvit.com.

Tags: