Ondernemend

Het groencentrum heeft de lente in zijn bol

Tullekensmolen is een rustig tuincentrum in het dorp Beekbergen, gevestigd op een bijzonder mooie locatie naast het Ford-Museum. Eigenaresse Wendy Bredenoord is opgetogen over de plannen voor het verder uitbreiden van het tuincentrum. Met een winkel, een nieuwe kas en mooi aangelegd park is het een plek om inspiratie op te doen. Er is een uitgebreid assortiment van tuinplanten tot grondproducten en van kamerplanten tot sfeerartikelen. Ze nodigt graag mensen uit eens een kijkje te komen nemen: “Ja, inderdaad. We hebben veel te bieden als het gaat om groen, waarbij we gaan voor kwaliteit en persoonlijk advies. Mensen zijn van harte welkom om hier inspiratie op te doen.”

Uitgebreid assortiment
Wendy geeft aan dat ze een echt groencentrum willen zijn waar kwaliteit en stijl voorop staan: “Dat klopt: met ons assortiment als bijvoorbeeld tuinplanten, goede meststoffen, potgronden, goed gereedschap en een uitgebreid aanbod van tuinzaden hebben we een compleet aanbod. Daarbij staan we altijd klaar met advies voor het aanplanten van de tuin. Mensen met een tuinplan laten hier ook wel beplantingslijsten achter. Dan zoeken wij alles bij elkaar. We willen daarmee meer zijn dan een soort grote zelfbedieningszaak. Dat is makkelijk natuurlijk, maar het persoonlijk contact kan verloren gaan. Door onze ligging met het park, is het de plek om ideeën op te doen.”

Verkoopkas en ketelhuis
Het tuincentrum is dus een plek om geïnspireerd te worden en Wendy heeft daarbij mooie toekomstplannen: “Het is heel fijn dat we de winkel hebben uitgebreid en dat er een grotere kas bij komt. Daardoor wordt het aanbod kamerplanten ook uitgebreid. Daarnaast heeft Bloemsierkunst Ineke Rijksen zich bij ons gevestigd. Zij is een ware bloemkunstenaar, daar zijn we heel blij mee. En daarmee zijn er ook snijbloemen te koop en kunnen mensen stijlvolle bloemstukken voor zeer uiteenlopende gelegenheden bestellen. Op deze manier hebben we een heel mooi compleet pakket voor tuin- en bloemenliefhebbers.”

Online inkopen
Naast persoonlijk contact, is het ook mogelijk een bestelling in de online winkel te doen: “Zeker, er zijn mensen die het makkelijk vinden omdat ze minder mobiel zijn, of krap in de tijd zitten. Ook merken we dat mensen de website gebruiken om voorwerk te doen, maar vooral inspiratie opdoen. Wat mij betreft hoort ook dit bij het complete aanbod. We willen mensen via de verschillende verkoopplaatsen helpen.”

Aanbiedingen en acties
Mensen kunnen zich ook informeren via de folder die regelmatig uitkomt? “Zeker, een keer per maand brengen we een folder uit met allerlei leuke en aantrekkelijke weekaanbiedingen. Dat proberen we zo divers mogelijk samen te stellen met speciale aandacht voor een ‘maandplant’.”

Tuincentrum Tullekensmolen

Tullekensmolenweg 37
7361 EN Beekbergen
T 055-5063131
E info@tuincentrumtullekensmolen.nl
W www.tuincentrumtullekensmolen.nl